23.5 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Deadpool 3: “Παγώνει” η πρεμιέρα λόγω της απεργίας των ηθοποιών

    Τη στιγμή που η απεργία των σεναριογράφων φαίνεται πως απέδωσε καρπούς, καταλήγοντας σε μια συμβιβαστική λύση, η κινητοποίηση των ηθοποιών εξακολουθεί να τινάζει στον… αέρα κάθε προγραμματισμό των studios στο Hollywood. Άλλη μια ταινία που τελικά δε θα κάνει πρεμιέρα στην ώρα της είναι το Deadpool 3, το οποίο θα καθυστερήσει λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας της SAG-AFTRA.Όπως αναφέρει το Deadline, η ημιτελής ταινία δε θα βγει στους κινηματογράφους στις 3 Μαΐου 2024, όπως είχε ανακοινωθεί. Ακόμα κι αν η απεργία τελειώσει σε λίγες εβδομάδες, αναφέρει το δημοσίευμα, δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να συντονιστούν το καστ και το συνεργείο ή να ξεκινήσει η παραγωγή.

    Η ταινία σκηνοθετείται από τον Shawn Levy (The Adam Project, Free Guy) σε σενάριο των Rhett Reese και Paul Wernick (Deadpool, Deadpool 2) και πρόκειται να είναι η πρώτη ταινία με βαθμολογία R στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

    Ο σκηνοθέτης δήλωσε σχετικά με την κυκλοφορία του Deadpool 3:

    «Μακάρι να ήξερα. Δεν ξέρω καν αν έχουμε επίσημα ημερομηνία κυκλοφορίας. Ξέρω ότι θα ήμασταν στις 3 Μαΐου. Σίγουρα, η απεργία των ηθοποιών και η μεγάλη παύση στην παραγωγή έχουν θέσει αυτή την ημερομηνία κυκλοφορίας σε πραγματικό κίνδυνο. Έχουμε γυρίσει τη μισή ταινία. Έχω μοντάρει τη μισή ταινία. “Πεθαίνουμε’ για να επιστρέψουμε στη δουλειά και να βγάλουμε αυτή την ταινία τον επόμενο χρόνο».

    Διαβάστε επίσης:

    GAMEATHLON powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Get ready για το απόλυτο gaming event! Η τριήμερη γιορτή του gaming πλησιάζει! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles