22 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Dell Inspiron All in One 24 5490 & XPS 13 9300: Οι επιλογές σας όπου και αν είστε

    Υπολογιστής στο χώρο σας ή εν κινήσει; Όποια και αν είναι η επιλογή σας, η Dell έχει για εσάς εκείνες τις λύσεις που θα φροντίσουν να έχετε στην κατοχή σας το κορυφαίο μηχάνημα για κάθε σας ανάγκη. Όπως ο επιτραπέζιος υπολογιστής Dell Inspiron All in One 24 5490 που θα αποτελέσει λύση υπεροχής για τον προσωπικό σας χώρο ή το ultrabook Dell XPS 13 9300, το πανέμορφο μικρό που θα σας συνοδεύσει παντού. Θα τα βρείτε στa Dell Exclusive Stores

    Dell Inspiron All in One 24 5490

    Ένας επιτραπέζιος υπολογιστής που θα αλλάξει το δωμάτιο που θα τον τοποθετήσετε, εξοικονομώντας χώρο, ενώ, ταυτόχρονα, θα αποτελέσει το εργαλείο που χρειάζεστε σε στιγμές εργασίας και διασκέδασης. Πρόκειται για ένα all-in-one σύστημα που περιλαμβάνει υπολογιστή, οθόνη και ηχεία και θα στολίσει το γραφείο σας στο σπίτι ή την εργασία χωρίς να σας προβληματίζει με καλώδια και ακαταστασία, καθώς, πέρα από ισχυρό, είναι λειτουργικό και διακρίνεται για τη μοναδική σχεδίασή του. Η οθόνη του έχει διαγώνιο 24 ιντσών, ανάλυση Full HD και είναι InfinityEdge διαθέτοντας πλαίσιο 8 χιλιοστών, ενώ δείχνει απίστευτη από σχεδόν κάθε γωνία. Παράλληλα, διαθέτει βάση εξοικονόμησης χώρου, sound bar στραμμένο προς τα εμπρός και δυνατότητα αποθήκευσης του πληκτρολογίου κάτω από την οθόνη. Διαθέτει ακόμη αναδυόμενη κάμερα (που εμφανίζεται μόνο όταν τη χρειάζεστε), καθώς και τα χαρακτηριστικά Dell Cinema (ένα one-stop-shop για ψυχαγωγία μέσω υπηρεσιών streaming) και Dell Mobile Connect (που δημιουργεί ζεύξη μεταξύ του iOS ή Android smartphone σας και του φορητού υπολογιστή σας).

    Έρχεται με επεξεργαστές Intel Core 10ης γενιάς, μνήμη DDR4 που σας επιτρέπει να έχετε ανοιχτές πολλές εφαρμογές και καρτέλες χωρίς πρόβλημα και διαθέτει λειτουργικό Windows 10 Pro ή Home. Μπορείτε να απολαμβάνετε αξιόπιστη σύνδεση στο Internet από οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού σας χωρίς να χρειάζεστε καλώδια χάρη στην ασύρματη τεχνολογία 802.11ac ή την προαιρετική 802.11ax, ενώ υποστηρίζει το Bluetooth 5.0.

    Dell XPS 13 9300

    Αναζητάτε έναν υπολογιστή που θα ικανοποιεί στιγμές εργασίας και ψυχαγωγίας, όπου κι αν είστε ακόμη και εν κινήσει. Θέλετε μία λύση για τα ταξίδια, τις αποδράσεις ή απλά την πολυάσχολη ζωή σε κάθε σημείο της πόλης; Το Ultrabook Dell XPS 13 9300 αποτελεί μία εντυπωσιακή σειρά που ξεχωρίζει για το άψογο φινίρισμα, σε συνδυασμό με ανθεκτικό και συνάμα ελαφρύ design. Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, ανθρακονήματα, υαλονήματα και ανθεκτικό γυαλί Corning Gorilla Glass, ενώ διαθέτει οθόνη 13,4 ιντσών Infinity Edge (16:10) με πολύ λεπτά bezels που συνθέτουν ένα σύνολο πιο μικρό και πιο ελαφρύ από κάθε παλαιότερο XPS μοντέλο. Η νέα, φωτεινότερη κατά 25% οθόνη XPS InfinityEdge προσφέρει μεγαλύτερη ορατή επιφάνεια απεικόνισης για multitasking κατά τη διάρκεια της ημέρας και αιχμαλωτίζει κάθε λεπτομέρεια των αγαπημένων ταινιών και τηλεοπτικών σόου. Επιπλέον, έχει μεγαλώσει τόσο το μέγεθος του πληκτρολογίου όσο και του trackpad.

    Το νέο Dell XPS 13 9300 έρχεται με επεξεργαστές Intel Core 10ης γενιάς, διαθέτει RAM LPDDR4x που μπορεί να φτάσει έως τα 32GB, SSD έως τα 2TB, WiFI 6 (802.11ax), υποδοχές USB Type-C (Thunderbolt 3), καθώς και το ισχυρό λειτουργικό Windows 10 Pro. Θα βρείτε και εδώ διαθέσιμα τα χαρακτηριστικά Dell Cinema Guide και Dell Mobile Connect, καθώς και μεγάλη αυτονομία όσο απαιτητική και αν είναι η μέρα σας. Θα γίνει το μικρό πανίσχυρο 13άρι της καρδιάς σας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles