17.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Diablo 4: Έρχεται στο Steam τον Οκτώβριο

    Ήρθε επιτέλους η ώρα! Η Blizzard Entertainment ανακοίνωσε ότι το Diablo 4 έρχεται στο Steam στις 17 Οκτωβρίου, ακολουθώντας την κυκλοφορία του Overwatch 2 που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Αύγουστο. Όπως έγινε γνωστό στο χτεσινό developer update livestream, το Steam listing για το Diablo 4 είναι πλέον live και διαθέσιμο για wishlisting. Το ντεμπούτο του Diablo 4 στο Steam θα συμπέσει με την κυκλοφορία της νέας σεζόν του παιχνιδιού, του Season of Blood. Αυτή η σεζόν θα επικεντρωθεί σε Vampiric Powers και θα περιλαμβάνει προσθήκες όπως μια νέα σειρά αποστολών και πέντε επιπλέον bosses στο τέλος του παιχνιδιού.

    H έκδοση του Diablo 4 στο Steam θα υποστηρίζει cross-progression και cross-platform παιχνίδι με τις διαθέσιμες εκδόσεις του video game στο Battle.net και στα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One και Xbox Series X. Όπως το Overwatch 2, η έκδοση στο Steam του Diablo 4 θα απαιτεί λογαριασμό στο Battle.net. Ο διευθυντής ανάπτυξης της παγκόσμιας κοινότητας της Blizzard, Adam Fletcher, σημείωσε ότι το Diablo 4 θα μπορεί να παιχτεί στο Steam Deck της Valve, αλλά δεν ανακοίνωσε συγκεκριμένα επίπεδα υποστήριξης. Η κυκλοφορία του Diablo 4 στο Steam θα υποστηρίζει achievements Steam, λίστες φίλων Steam και άλλα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας.

    Διαβάστε επίσης:

    Microsoft: Αυτό είναι το εντυπωσιακό χειριστήριο Gold Shadow Special Edition Xbox (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles