22.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα από τα τρία εκπληκτικά retro hands set, προσφορά από το netphone.gr

    Το θέμα δεν είναι να μιλάς στο κινητό. Το θέμα είναι να το κάνεις χαριτωμένα και με ασφάλεια. Για το δεύτερο, είναι δεδομένο ότι χρειάζεσαι ένα hands free, για να προστατεύεις το σώμα σου από την ακτινοβολία της συσκευής σου. Ο Διεθνής Οργανισμός Υγείας, συμβουλεύει να κρατάμε τα κινητά μας σε απόσταση 30-40 εκατοστά από το σώμα μας. Πέρα από την υγεία μας, όμως, υπάρχει και το στυλ.

    Αυτό το φροντίζουν τα hands set της Coco Phone που βρίσκουμε στο κατάστημα Netphone. Τα retro hands-set της Coco Phone που είναι συμβατά με όλες τις συσκευές, είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις… εντύπωση. Τόσο το retro σχήμα με το βολικό καλώδιο, όσο και το μοντέλο που λειτουργεί με blue tooth, είναι χρηστικά, βολικά, εξασφαλίζουν εξαιρετική ποιότητα ήχου, πολύ καλή απόδοση μικροφώνου, αλλά και απαράμιλλο στυλ.

    Το blue tooth hands set της Coco Phone που διαθέτει το κατάστημα Netphone, πέρα από την σχεδίαση που θυμίζει ακουστικό παλιού τηλεφώνου με καντράν, και πέρα από την εξαιρετική ποιότητα ήχου, διαθέτει και αυτονομία μέχρι και 8 ώρες. Μπορείτε εναλλακτικά να το χρησιμοποιήσετε και με καλώδιο.

    Το digitallife.gr και το κατάστημα netphone.gr σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε ένα CocoPhone hands set με καλώδιο σε ροζ χρώμα, ένα CocoPhone hands set με καλώδιο σε μαύρο χρώμα και ένα Coco Phone Bluetooth ακουστικό σε μαύρο χρώμα. Πώς; Αφήνοντάς το σχόλιό σας, κάτω από αυτό το post.

    Ο διαγωνισμός διαρκεί έως την Πέμπτη  2 Αυγούστου 2012 τα μεσάνυχτα. Η κλήρωση, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012, στις 15:00 στα γραφεία μας, Μάγερ 15 10438, Αθήνα.

    Χορηγοί διαγωνισμού: diagonismos.gr, nethall.gr,jaba.gr,diagonismoi24.grSave & Win,kerdiseto.blogspot.comwww.tixerakias.comwinthis.grmyfreeshop.gr

    Όροι διαγωνισμού

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles