22 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Διαρροή: Αυτά είναι τα specs του Google Pixel 8 Pro

    Αν η Google παραμείνει πιστή στο πρόγραμμά της, τότε μπορούμε να περιμένουμε την αποκάλυψη των Pixel 8 και Pixel 8 Pro σε ένα ειδικό event στην Καλιφόρνια τον Οκτώβριο. Παρά το γεγονός ότι έχουμε ακόμη 3 μήνες μέχρι τις επίσημες ανακοινώσεις της εταιρείας, αρκετές είναι οι διαρροές που έχουμε διαβάσει μέχρι στιγμής. Πριν από μερικές ώρες μάλιστα αποκαλύφθηκε μια λίστα που περιλαμβάνει τα σημαντικότερα specs της επερχόμενης «ναυαρχίδας».

    Πιο συγκεκριμένα, η premium συσκευή του 2023 Pixel 8 Pro θα έρθει με οθόνη 6.7 ιντσών QHD+ 120 Hz LTPO OLED, Google Tensor G3 SoC και ένα Titan security chip. Η λίστα επίσης αναφέρει 12GB RAM, 128/256GB αποθηκευτικού χώρου και μια μπαταρία 4,950 mAh με υποστήριξη ενσύρματης φόρτισης 27W.

    Στα χαρακτηριστικά που διέρρευσαν συγκαταλέγονται παράλληλα τα εξής:

    -Camera: 50MP (OIS) + 64MP UW + 48MP (Tele)
    -Selfie: 11MP κάμερα
    -Αισθητήρας που θα μετράει την θερμοκρασία σώματος, Ultrasonic FP
    -Android 14

    Δεν θα ήταν περίεργο να σκεφτεί κάποιος ότι αυτές οι προδιαγραφές, αν φυσικά επιβεβαιωθούν, είναι παρόμοιες με αυτές του Pixel 7 Pro από πέρυσι. Επομένως, το πιθανότερο σενάριο είναι να δούμε μια ελαφρώς εξελιγμένη συσκευή και όχι κάποια που θα φέρει την επανάσταση στην κατηγορία της.

    Διαβάστε επίσης:

    Η Vodafone στηρίζει τους συνδρομητές της στην Ανατολική Αττική και στο Λουτράκι Κορινθίας που πλήττονται από πυρκαγιές

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles