20.8 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Δροσερές προσφορές εν μέσω καύσωνα που φτάνουν έως το 91% σε Windows 10 Pro (ΜΟΛΙΣ €12) και Office στα €22!

    Έξω μπορεί τα θερμόμετρα λόγω της υπερβολικής ζέστης να έχουν… σπάσει, ωστόσο οι σούπερ οικονομικές προσφορές της GoodOffer24 είναι βέβαιο ότι θα σας… δροσίσουν για τα καλά! Και αυτό μπορεί να συμβεί εύκολα πλέον, καθώς δεν χρειάζεται να δαπανήσετε μια μικρή περιουσία για ένα lifetime αυθεντικό key για Windows, Office και άλλου είδους επαγγελματικό software, το οποίο σας είναι απαραίτητο! Όπως θα διαπιστώσετε, ο συνεργάτης μας Goodoffer24 προσφέρει γνήσια κλειδιά OEM για Windows 10 από 12 ευρώ και άδειες Office από 22 ευρώ. Επιπλέον, με τον κωδικό προσφοράς DG35, θα δικαιούστε έκπτωση 35% στις αγορές σας.

    χρησιμοποιήστε κωδικό έκπτωσης 35%: DG35

    Windows 10 Pro OEM Key-Lifetime12,81€ (Μετά τη χρήση του κωδικού έκπτωσης 35%: DG35)

    Windows 11 Pro Oem Key-Lifetime18,29€ (Μετά τη χρήση του κωδικού έκπτωσης 35%: DG35)

    Windows 10 HOME OEM Key-Lifetime 11,26€ (Μετά τη χρήση του κωδικού έκπτωσης 35%: DG35)

    Window 11 Home Oem Key-Lifetime15,66€ (Μετά τη χρήση του κωδικού έκπτωσης 35%: DG35)

    Δείτε εξοικονόμηση πόρων στις εκδόσεις του Microsoft Office

    Σχεδόν όλοι όσοι έχουν εργαστεί ποτέ σε υπολογιστή είναι εξοικειωμένοι με το Microsoft Office και τα διάφορα προγράμματα που διατίθενται στην πιο δημοφιλή σουίτα λογισμικού στον κόσμο.

    Εάν χρειάζεστε το λογισμικό, γιατί να πληρώσετε περισσότερα; Αυτές οι προσφορές του Microsoft Office είναι δύσκολο να νικηθούν.

    Office 2016 Pro Key-Lifetime22,46€ (Μετά τη χρήση του κωδικού έκπτωσης 35%: DG35)

    Office 2021 Pro Key-Lifetime 43,58€ (Μετά τη χρήση του κωδικού έκπτωσης 35%: DG35)

    Office 2019 Pro Key-Lifetime37,88€ (Μετά τη χρήση του κωδικού έκπτωσης 35%: DG35)

    Office 365 (1 Year) 5 Devices (Windows)21,81€ (Μετά τη χρήση του κωδικού έκπτωσης 35%: DG35)

    Είστε έτοιμοι να εξοικονομήσετε χρήματα σε αυθεντικό λογισμικό Microsoft; Μεταβείτε στο Goodoffer24.com χρησιμοποιώντας τους παραπάνω συνδέσμους. Και μην ξεχάσετε να εισαγάγετε τον κωδικό προσφοράς DG35 για να κερδίσετε επιπλέον οικονομίες.

    Αποθηκεύστε μια δέσμη με πακέτα Windows και MS Office

    Εάν τυχαίνει να χρειάζεστε και Windows και Microsoft Office, μπορείτε να εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερα με τα πακέτα Goodoffer24.com:

    Windows 10 Pro + Office 2019 Pro – Bundle-Lifetime48,95€ (Μετά τη χρήση του κωδικού έκπτωσης 35%: DG35)

    Windows 10 Pro + Office 2016 Pro -Bundle-Lifetime32,95€ (Μετά τη χρήση του κωδικού έκπτωσης 35%: DG35)

    Microsoft Visual Studio και SQL Server

    Το Goodoffer24 δεν πουλά απλώς το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο λογισμικό της Microsoft. εάν χρειάζεστε το λογισμικό ανάπτυξης ή διακομιστή της Microsoft, αυτές οι συμφωνίες θα πρέπει να είναι ελκυστικές:

    Microsoft Visual Studio 2022 Enterprise CD Key Global77,99€ (Μετά τη χρήση του κωδικού έκπτωσης 35%: DG35)

    Microsoft SQL Server 2019 Standard 2 Core CD Key Global71,49€ (Μετά τη χρήση του κωδικού έκπτωσης 35%: DG35)

    Microsoft SQL Server 2019 Standard 16 Core CD Key Global129,99€ (Μετά τη χρήση του κωδικού έκπτωσης 35%: DG35)

    Βήμα προς βήμα: Αγορά και ενεργοποίηση κλειδιών λογισμικού της Microsoft

    Το πρώτο βήμα προς την εξοικονόμηση λογισμικού της Microsoft είναι να κάνετε κλικ στο κουμπί «αγοράστε τώρα» στη σελίδα του προϊόντος.

    Εάν δεν έχετε αγοράσει ποτέ κλειδιά ενεργοποίησης λογισμικού, μην ανησυχείτε. Θα σας καθοδηγήσουμε στη διαδικασία. Υποσχόμαστε ότι είναι απλό και απλό.

    Πρώτα, μεταβείτε στο Goodoffer24.com. Στη σελίδα αγοράς κλειδιού ενεργοποίησης λογισμικού για το προϊόν που θέλετε, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί Αγορά τώρα. (Τι θα μπορούσε να είναι πιο απλό, σωστά;)

    Στη συνέχεια, απλώς εγγραφείτε γρήγορα για τον δωρεάν λογαριασμό σας Goodoffer24 (ή συνδεθείτε εάν είστε επαναλαμβανόμενος πελάτης). Αφού ολοκληρώσετε την αγορά σας, θα λάβετε τον σύνδεσμο ενεργοποίησης του λογισμικού σας μέσω email.

    To αμέσως επόμενο βήμα είναι να κάνετε click στο email που περιλαμβάνει το OEM product key που παραγγείλατε και εν συνεχεία πηγαίνετε στα Windows 10 settings, ακολουθώντας το path: Start > Settings > System > About the program > Change product key, όπου εκεί θα πρέπει να βάλετε το key.

    Αφού ενεργοποιήσετε το κλειδί OEM, θα πρέπει να δείτε το ακόλουθο μήνυμα στη σελίδα ενεργοποίησης: “Τα Windows ενεργοποιούνται με μια ψηφιακή άδεια συνδεδεμένη με τον λογαριασμό σας Microsoft.”

    Εγκαταστήστε και ενεργοποιήστε το νέο σας λογισμικό

    Για να ενεργοποιήσετε την άδεια χρήσης των Windows 10, μεταβείτε στις ρυθμίσεις των Windows, επιλέξτε την κατηγορία «Ενεργοποίηση» και κάντε κλικ στο κουμπί «Αλλαγή κλειδιού προϊόντος». Θα ανοίξει ένα παράθυρο για να εισαγάγετε τον κωδικό ενεργοποίησης που μόλις αγοράσατε.

    Sponsored by Mediamz | Leading Global Agency for Digital Influencer Marketing
    https://en.mediamz.com

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles