25.3 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    Είδος… πολυτελείας το streaming! Αύξηση άνω του 30% στη συνδρομή του Apple TV Plus

    Μπορεί παλαιότερα να επισκεπτόμασταν τα video club προκειμένου να δούμε την ταινία της επιλογής μας, πλέον όμως οι υπηρεσίες streaming έχουν μπει σχεδόν σε κάθε σπίτι. Σίγουρα, προσφέρουν ευκολία και αρκετές προτάσεις, με αποτέλεσμα να αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας που έρχεται, φυσικά, με ένα μηνιαίο αντίτιμο. Το πρόβλημα είναι ότι όλες οι συνδρομητικές υπηρεσίες έχουν αρχίσει να ακριβαίνουν αισθητά. Μια πιο οικονομική επιλογή ήταν μέχρι σήμερα το Apple TV. Όχι όμως πια, αφού η εταιρεία ανακοίνωσε σημαντική αύξηση στις τιμές των πακέτων της!

    Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε για πρώτη φορά από το Bloomberg, το Apple TV Plus θα κοστίσει στις ΗΠΑ σχεδόν το διπλάσιο σε σχέση με αυτό που πλήρωναν οι συνδρομητές. Το μηνιαίο κόστος της υπηρεσίας αυξάνεται από 6,99 δολάρια σε 9,99 δολάρια, δηλαδή κάνει ένα άλμα της τάξεως του 31%. Παράλληλα, μια ετήσια συνδρομή θα κοστίζει 30 δολάρια επιπλέον, καθώς η τιμή αυξάνεται από 69 δολάρια σε 99 δολάρια. Και μην πιστέψετε ότι οι αυξήσεις αφορούν μόνο την Αμερική. Η εταιρεία έκανε σαφές ότι τα ακριβότερα πακέτα αφορούν και την Ευρώπη. Αναμένουμε, λοιπόν, να δούμε πως ακριβώς θα διαμορφωθούν στη χώρα μας. Σημειώνεται ότι το Apple TV Plus δεν είναι η μόνη υπηρεσία streaming που ανεβάζει τις τιμές. Αυξήσεις είδαμε το προηγούμενο διάστημα στο Netflix, το Disney Plus, στο Xbox Game Pass κ.α.

    Διαβάστε επίσης:

    La Casa de Papel: Η ομάδα του Berlin συστήνεται στο νέο trailer του prequel (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles