23.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Επανεκλογή του Αντώνη Αντωνίου στην προεδρία της ΟΕΒ

    Τον κ. Αντώνη Αντωνίου για δεύτερη, συνεχόμενη διετία στην ηγεσία της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) επανεξέλεξαν τα Μέλη της ΟΕΒ. Μετά από εκλογικές διαδικασίες που πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί (Τρίτη 25.4.2023) σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λευκωσίας και στις οποίες συμμετείχαν τα 113 από τα 129 Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, νέος Πρόεδρος της ΟΕΒ επανεκλέγηκε για διετή θητεία ο εν ενεργεία Πρόεδρος κύριος Αντώνης Αντωνίου.

    Ταυτόχρονα, κατά τις ίδιες διαδικασίες, και με κυρίαρχο στοιχείο την ανανέωση και συσπείρωση της ΟΕΒ μέσα από την παρουσία δημιουργικών προσώπων, νέων και  παλαιών, που εκπροσωπούν τις πιο ισχυρές επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα από τη βιομηχανία και τις υπηρεσίες, εκλέγηκαν τα ακόλουθα πρόσωπα στις 15 υπό ανανέωση έδρες της Εκτελεστικής Επιτροπής (η αναφορά των εκλεγέντων γίνεται με αλφαβητική σειρά):

    Αλετράρης Δημήτρης

    Άννινος Αλέξης

    Βάκης Δημήτρης

    Γαβριήλ Στέλιος

    Γεωργίου Γιώργος

    Ζοπράς Δημήτρης

    Θεοδότου Γιώργος

    Ιωάννου Λύσανδρος

    Καζάκος Θωμάς

    Λοΐζου Λούης

    Μυλωνάς Ανδρέας

    Παναγιώτου Θεοδοσίου Δέσποινα

    Παντελίδης Γιώργος

    Φωτιάδης Παύλος

    Χατζηγιάννης Γιάγκος

    Τέλος , σημειώνεται ότι η Εκτελεστική Επιτροπή  της ΟΕΒ, αποτελείται από τον Πρόεδρο κ. Αντώνη Αντωνίου, τα 15 πιο πάνω Μέλη καθώς και τα Ex officio Μέλη που είναι ο Τέως Πρόεδρος κύριος Γιώργος Πέτρου και ο Γενικός Διευθυντής κύριος Μιχάλης Αντωνίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles