22.4 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    Έπιασαν… δουλειά οι scalpers! 25.000 δολάρια για εισιτήρια του Spider-Man: No Way Home

    Η προπώληση εισιτηρίων για την επερχόμενη ταινία Spider-Man: No Way Home ξεκίνησε χτες και έχει προκαλέσει «χαλασμό» στο διαδίκτυο. Όπως γίνεται όμως σχεδόν με όλα τα πράγματα που θεωρούνται “hot”, οι scalpers εμφανίζονται για να προσφέρουν πανάκριβες… λύσεις!

    Με τα sites που πωλούν εισιτήρια για την ταινία να «καταρρέουν» από τη ζήτηση, οι επιτήδειοι μεταπωλούν εισιτήρια που έχουν αγοράσει σε κανονική τιμή για χιλιάδες δολάρια, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να περάσουν μια βραδιά στο σινεμά παρέα με το Spider-Man. Στο eBay, κάποια εισιτήρια είναι διαθέσιμα στο εξωφρενικό ποσό των 25,000 δολαρίων χωρίς όμως να υπάρχουν ενδιαφερόμενοι που θα πλήρωναν τόσα χρήματα. Τα περισσότερα ανέρχονται στην τιμή των 100 δολαρίων, ποσό ήδη υψηλό για κάτι που κοστίζει κανονικά 20 δολάρια στους κινηματογράφους.

    Τα εισιτήρια του Spider-Man: No Way Home είναι το τελευταίο αντικείμενο που έβγαλαν σε προσφορά οι scalpers, μετά τις κονσόλες PS5 και Xbox Series X, που είναι δυσεύρετες στην αγορά.

    Σημειώνεται ότι το Spider-Man: No Way Home θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 16 Δεκεμβρίου 2021 και ήδη η ζήτηση και στη χώρα μας έχει κορυφωθεί.

    Διαβάστε επίσης:

    The Tragedy of Macbeth: Ο Denzel Washington επιστρέφει στη νέα ταινία του Joel Coen – Δείτε το trailer

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles