17.3 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    Έσκασε το πρώτο teaser του Guardians of the Galaxy Vol. 3 και είναι γεμάτο χιούμορ και συναίσθημα!

    Η θεοπάλαβη ομάδα ηρώων της Marvel πρόκειται μέσα στο 2023 να πραγματοποιήσει τη τελευταία της εμφάνιση. Οι Peter Quill (Star Lord), Drax, Groot, Rocket, Mantis, Nebula και Kraglin επιστρέφουν στο Guardians of the Galaxy Vol. 3, έτοιμοι για να προστατεύσουν για μια ακόμη φορά τον γαλαξία, με τον ξεχωριστό James Gunn να σκηνοθετεί την τελευταία του ταινία στο σύμπαν της Marvel.

    To trailer είναι γεμάτο από πολλές αστείες και χιουμοριστικές στιγμές (όπως συμβαίνει σε κάθε κινηματογραφική περιπέτεια των Guardians), όμως φαίνεται να προσφέρει και αρκετές συγκινήσεις, ρίχνοντας την αυλαία στις περιπέτειες της πιο αλλόκοτης ομάδας υπερηρώων που υπήρξε ποτέ. Από ότι μπορέσαμε να συμπεράνουμε η νέα ταινία των Guardians θα επικεντρώνεται στο origin story του Rocket Racoon και στα φρικτά πειράματα που υπέστη για να μεταμορφωθεί σε αυτό που είναι σήμερα, ενώ ο Peter θα συνεχίσει να αναζητά την Gamora, η οποία λόγω της αλλαγής που συνέβη στο χωροχρονικό συνεχές που είδαμε στο Endgame (και τα γεγονότα που οδήγησαν στο bleep), οι δύο τους  είναι σα να μην έχουν συναντηθεί ποτέ! Φυσικά, το team θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον Adam Warlock (τον υποδύεται ο Will Poulter), ένας νέος villain που σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται να αστειεύεται.

    Αν και οι Guardians έχουν δώσει δυναμικό παρών στις τελευταίες ταινίες του MCU (τους είδαμε και στο Thor: Love & Thunder), παρόλα αυτά το Volume 3 είναι η 3η solo τους απόπειρα ύστερα από το Volume 2 που κυκλοφόρησε το 2017. Δείτε το trailer και get ready για τις 5/5/2023 όπου και είναι προγραμματισμένο να βγει στις σκοτεινές αίθουσες.  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles