21.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Exynos 7 Octa. Επίσημη ανακοίνωση του octa-core 64-bit mobile processor από τη Samsung

    Ανακοίνωση σήμερα για τον Exynos 7 Octa από τη Samsung, μία πρόταση με οκταπύρηνη CPU και υποστήριξη 64-bit, που διαθέτει “57% αυξημένη απόδοση CPU” από τον προηγούμενο Exynos 5 Octa, σύμφωνα με την εταιρεία.

    Exynos 7 Octa

    Διαθέτει τέσσερις πυρήνες Cortex-A57 χρονισμένους στα 1.8GHz και τέσσερις Cortex-A53 χρονισμένους στα 1.3GHz, χρησιμοποιεί την αρχιτεκτονική big.LITTLE HMP και την κατασκευαστική μέθοδο των 20nm.

    Σύμφωνα με τη Samsung, προσφέρει εκπληκτική απόδοση για την επεξεργασία δεδομένων, ακόμη και στις πιο απαιτητικές εφαρμογές, όπως high-end παιχνίδια, επεξεργασία εικόνας και video, λύσεις ασφάλειας, αναγνώριση προσώπου και ματιών, εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας κ.ο.κ.

    Exynos 7 Octa2

    Υποστηρίζει οθόνες ανάλυσης WQHD και WQXGA, καταναλώνοντας ταυτόχρονα και λιγότερη ενέργεια σε σχέση με το προηγούμενο SoC της εταιρείας. Χάρη στον dual image Signal Processor, οι συσκευές που θα ενσωματώνουν τον Exynos 8 Octa θα μπορούν να τραβούν video ταυτόχρονα τόσο με την οπίσθια όσο και με την εμπρόσθια κάμερα των συσκευών (16Mp 30fps – rear και  5Mp 30fps – front).

    Έρχεται με μία αναβαθμισμένη ARM Mali T-760 GPU για αυξημένη απόδοση και στον τομέα των γραφικών, ενώ σίγουρα θα δώσει το “παρών” σε εκδόσεις των επόμενων ναυαρχίδων των Κορεατών.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles