22.4 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    Νέα αλλαγή στην Αρχική Σελίδα του Facebook επηρεάζει τις δημοσιεύσεις Σελίδων

    Το Facebook έχει ως στόχο να σερβίρει στους χρήστες τις πιο ενδιαφέρουσες δημοσιεύσεις στην κατάλληλη μορφή. Για να το πετύχει αυτό, πραγματοποιεί συνεχώς αλλαγές στον αλγόριθμο ο οποίος ταξινομεί και προβάλλει τις δημοσιεύσεις στους χρήστες. Η τελευταία αλλαγή, όπως ενημερωθήκαμε σήμερα, επηρεάζει συγκεκριμένο τύπο δημοσιεύσεων των Σελίδων.

    Facebook-news-feed

    Το Facebook προχώρησε σε ένα πείραμα, δείχνοντας στους χρήστες περισσότερες δημοσιεύσεις τύπου κειμένου, και κατέληξε στο συμπέρασμα πως αυτού του είδους οι δημοσιεύσεις από φίλους επηρέαζαν θετικά τους χρήστες, ενώ οι αντίστοιχες δημοσιεύσεις από Σελίδες δεν έφερναν το απαραίτητο engagement. Συγκεκριμένα, όταν οι χρήστες έβλεπαν αυτού του είδους τις δημοσιεύσεις από φίλους τους, αυξανόταν η επιθυμία τους να μοιραστούν κι εκείνοι με τη σειρά τους, με αποτέλεσμα να υπάρχουν καθημερινά περίπου 9 εκατ. περισσότερες δημοσιεύσεις τύπου κειμένου.

    Όσον αφορά τις δημοσιεύσεις τύπου κειμένου των Σελίδων, οι διαχειριστές τους έβλεπαν μέχρι στιγμής πως δέχονταν περισσότερη απήχηση απ’ότι οι άλλοι τύποι δημοσιεύσεων, κάτι το οποίο αλλάζει. Από εδώ και στο εξής, το Facebook θα προωθεί περισσότερο τις δημοσιεύσεις Σελίδων με οπτικό περιεχόμενο και λιγότερο τις δημοσιεύσεις Σελίδων τύπου κειμένου. Αντίθετα, το Facebook ξεκινά να προωθεί περισσότερο τις δημοσιεύσεις χρηστών τύπου κειμένου.

    Τέλος, το Facebook προτείνει μετά τις αλλαγές αυτές, οι Σελίδες να μη κοινοποιούν συνδέσμους υπό τη μορφή κειμένου, αλλά κάνοντας χρήση της προεπισκόπησης με εικόνα, τίτλο και περιγραφή.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles