17.3 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    Νέα Facebook λειτουργία διευκολύνει τους διαχειριστές σελίδων!

    Το Facebook δοκιμάζει μία νέα λειτουργία για τους διαχειριστές σελίδων, η οποία έκανε την εμφάνιση της στο δικό μου λογαριασμό, χωρίς όμως να γίνει ακόμη διαθέσιμη στο ευρύ κοινό. Η λειτουργία αυτή κάνει πανεύκολη την εναλλαγή μεταξύ του προσωπικού προφίλ και των προφίλ των σελίδων των οποίων διαχειρίζεται ένας χρήστης, γλιτώνοντας αρκετό χρόνο.

    Facebook post attribution for page admins

    Πιο συγκεκριμένα, η επιλογή στο πάνω μέρος μιας διαχειριζόμενης σελίδας για εναλλαγή μεταξύ του προσωπικού προφίλ και του προφίλ της σελίδας, εξαφανίστηκε, και μία νέα επιλογή εμφανίστηκε κάτω από το κάθε post της σελίδας.

    Facebook post attribution for page admins

    Η επιλογή αυτή κάνει πανεύκολη την εναλλαγή μεταξύ του προσωπικού προφίλ και όλων των διαχειριζόμενων σελίδων ενός χρήστη, σε οποιαδήποτε σελίδα κι αν βρίσκεται, ακόμη και σε όλα τα posts των σελίδων στην αρχική σελίδα του. Η εναλλαγή προφίλ γίνεται επί τόπου, χωρίς ανανέωση της σελίδας, ενώ επίσης η κάθε αλλαγή ισχύει για το συγκεκριμένο post και όχι για όλα, κάτι το οποίο διευκολύνει τους διαχειριστές σελίδων από το να κάνουν συνεχώς εναλλαγή μεταξύ των προφίλ.

    Τέλος, οι χρήστες μπορούν ακόμη να συνδέονται με το προφίλ μιας σελίδας από το μενού πάνω δεξιά του Facebook.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles