22 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    ΦΗΜΗ: Ακριβότερο το Nintendo Switch 2 – Πότε αναμένεται η κυκλοφορία του

    Το τελευταίο διάστημα, αρκετές είναι οι φήμες για την επόμενη κονσόλα της Nintendo, που ήρθε η ώρα της σιγά σιγά να πάρει το… δρόμο προς την αγορά. Μέχρι στιγμής, τα επίσημα στοιχεία για το Switch 2 είναι σχεδόν ανύπαρκτα. Οι φήμες όμως έρχονται να μας προσφέρουν μερικές νέες πληροφορίες, που θα ήταν καλό να αντιμετωπίσουμε με επιφύλαξη.

    Σύμφωνα με πρόσφατη διαρροή του SoldierDelta, η νέα κονσόλα της εταιρείας θα είναι ακριβότερη από τον προκάτοχό της. Παράλληλα, λέγεται ότι θα είναι διαθέσιμο σε 2 διαφορετικά μοντέλα και λογικά η κυκλοφορία του θα καθυστερήσει περισσότερο από το αναμενόμενο. H πηγή αναφέρει ότι το Switch 2 θα έχει ένα ψηφιακό μοντέλο που θα πωλείται περίπου στα 400 δολάρια και μια τυπική έκδοση που λέγεται ότι θα είναι 50 δολάρια πιο ακριβή.
    Όσον αφορά το παράθυρο κυκλοφορίας της κονσόλας, η Nintendo φέρεται να σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το Switch 2 στις 24 Σεπτεμβρίου 2024, υπάρχει όμως και μια «εφεδρική» ημερομηνία που είναι η 3η Νοεμβρίου, σύμφωνα με την ίδια πηγή.


    Ο leaker έρχεται να επιβεβαιώσει τη φήμη ότι το Switch 2 θα έχει χαρακτηριστικά AR και δεν θα διαθέτει οθόνη OLED. Σημειώνεται ότι μια κυκλοφορία εντός Σεπτεμβρίου πιθανότατα θα σήμαινε ότι η κονσόλα θα αποκαλυφθεί το αργότερο την άνοιξη του 2024, κάτι που συνάδει με μια πρόσφατη φήμη που υποδηλώνει ότι το Switch 2 θα είναι επίσημο γύρω στην έβδομη επέτειο του προκατόχου του. Κάθε φορά που η Nintendo αποκαλύπτει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Switch 2, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιες διαρροές σχετικά με τη συσκευή ήταν σωστές.

    Διαβάστε επίσης:

    Starfield Review

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles