22 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    “Φουντώνει” η κόντρα Musk και Zuckerberg! Θα λύσουν τις διαφορές τους στο… ρινγκ

    Elon Musk και Mark Zuckerberg. Ως γνωστόν, είναι πάμπλουτοι και κινούν τα νήματα στον τομέα της τεχνολογίας. Αυτό που δε γνωρίζαμε όμως μέχρι σήμερα είναι ότι οι 2 επιχειρηματίες είναι έτοιμοι να λύσουν τις διαφορές τους στο… ρινγκ, χαρίζοντας σε όλους εμάς την πιο διασκεδαστική «μάχη» όλων των εποχών!

    Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, όλα ξεκίνησαν από ένα tweet του Elon Musk -η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε αμφιβολία περί τούτου- που ουσιαστικά κορόιδευε τον Zuckerberg, μετά την κατάκτηση του πρόσφατου μεταλλίου του σε τουρνουά jiu-jitsu στη Βραζιλία. Το σχόλιο ανέφερε το εξής:

    «Είμαι έτοιμος για ένα cage match, αν είναι και αυτός. Lol!

    Ο Mark από την πλευρά του δεν άφησε το σχόλιο να πέσει… κάτω.

    Πετώντας το… γάντι στον πλουσιότερο άνθρωπο του πλανήτη, απάντησε με ένα story στο Instagram, χρησιμοποιώντας τις βαριές κουβέντες:

    «Στείλε μου τοποθεσία»!

    Όπως ήταν φυσικό, τα διεθνή μέσα ενημέρωσης έσπευσαν να διασταυρώσουν τις πληροφορίες και να ανακαλύψουν τι πραγματικά «παίζει», επικοινωνώντας με τον εκπρόσωπο του Zuckerberg. Η απάντηση από την πλευρά της Meta ήταν ότι «η ιστορία μιλά από μόνη της», αναπτερώνοντας τις ελπίδες μας ότι θα παρακολουθήσουμε όντως τους δύο άντρες να πιάνονται στα χέρια, λύνοντας τη χρόνια απορία μας για το ποιος είναι ο πιο ισχυρός.

    Τα φαινόμενα σε αυτή την περίπτωση μπορεί να απατούν! Ο Elon Musk μπορεί να είναι κάπως… πλαδαρός. Όμως είναι πιο ψηλός, πιο γεροδεμένος και έχει δώσει τις δικές του «αλήτικες» μάχες στους δρόμους, όσο ζούσε στη Νότια Αφρική. Από την άλλη, ο Zuckerberg, μπορεί να είναι μικροκαμωμένος, αλλά είναι γνωστός MMA fighter και δε φοβήθηκε να προτείνει πράγματι την τοποθεσία που θα πραγματοποιηθεί η «μονομαχία».

    Το location δεν είναι άλλο από το “Vegas Octagon”.

    Για να είμαστε ειλικρινής είναι σχεδόν απίθανο να δούμε τους δύο «μαχητές» να μπαίνουν στο ρινγκ. Όμως η μάχη είναι πιο πραγματική από ποτέ! Το φόντο της, βέβαια, είναι η τεχνητή νοημοσύνη, η οποία το τελευταίο διάστημα αναπτύσσεται ραγδαία. Η Meta ήδη επενδύει υπέρογκα ποσά για να διεκδικήσει τη δική της θέση στο εν λόγω πεδίο. Την ίδια ώρα, ο Musk αναπτύσσει μια δική του εκδοχή του ChatGPT.

    Διαβάστε επίσης:

    Με Logitech controller των 30 δολαρίων ο χειρισμός του εξαφανισμένου υποβρυχίου Titan

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles