19 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    ΓΕΡΗΕΤ: Πρόσκληση για Δημόσια Διαβούλευση για την Αγορά Χονδρικής Παροχής Τοπικής Πρόσβασης σε Σταθερή Θέση για προϊόντα μαζικής κατανάλωσης

    Τη διεξαγωγή Δημόσιας Διαβούλευσης επί του περιεχομένου του προσχεδίου Απόφασης αναφορικά με τον Ορισμό Σχετικής Αγοράς, την Ανάλυση για την ύπαρξη Αποτελεσματικού Ανταγωνισμού και τον Καθορισμό Παροχέα με Σημαντική Ισχύ στη Σχετική Αγορά και την επιβολή Ρυθμιστικών Μέτρων σε σχέση με την Αγορά Χονδρικής Παροχής Τοπικής Πρόσβασης σε Σταθερή Θέση για προϊόντα μαζικής κατανάλωσης, ανακοίνωσε ο Επίτροπος Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών.

    Σημειώνεται ότι το σχετικό έγγραφο είναι διαθέσιμο, στο διαδικτυακό χώρο με τίτλο “Δημόσιες Διαβουλεύσεις”, στην Ιστοσελίδα του Γραφείου του Επιτρόπου Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων, στη διεύθυνση http://www.ocecpr.org.cy. Οι θέσεις των ενδιαφερομένων πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι 31 Οκτωβρίου του 2016 και ώρα 12.30 μ.μ. στο Γραφείο του Επιτρόπου Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων, Ηλιουπόλεως 12, Λευκωσία, ΤΤ 1101, και στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles