25.3 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    Godzilla x Kong: The New Empire: Κόβει την ανάσα το τελικό trailer!

    Η νέα ταινία Godzilla x Kong: The New Empire βρίσκεται στην τελική ευθεία για τους κινηματογράφους και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα κατακτήσει το κοινό. Με δύο τιτάνες του κινηματογράφου στο προσκήνιο, η επική ταινία υπόσχεται να οδηγήσει το MonsterVerse ένα βήμα μπροστά μετά το Monarch: Legacy of Monsters. Τώρα, το τελικό trailer της ταινίας έφτασε, προσφέροντας ακόμα μια ματιά στους fans.

    Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, το νέο video του Godzilla x Kong μας γυρνά στο παρελθόν, “χτίζοντας” το MonsterVerse όπως το γνωρίζουμε σήμερα. Από το Kong: Skull Island μέχρι το Godzilla: The King of the Monsters, καταλήγει σε μια συναρπαστική παρουσίαση του νέου Godzilla x Kong.

    Σε περίπτωση που δεν έχετε παρακολουθήσει το MonsterVerse, πρέπει να γνωρίζετε ότι η σειρά ξεκίνησε το 2015 με το Godzilla του Gareth Edwards. Το σύμπαν εκτείνει σε πέντε ταινίες και δύο τηλεοπτικές σειρές με περισσότερα projects να βρίσκονται καθοδόν.

    Δείτε το τελικό trailer του Godzilla x Kong: The New Empire

    Η τελευταία προσθήκη στο MonsterVerse αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 28 Μαρτίου και πρωταγωνιστούν ο Dan Stevens μαζί με τη Rebecca Hall. Για όσους θέλουν περισσότερες πληροφορίες για το Godzilla x Kong: The New Empire, ακολουθεί η επίσημη σύνοψη:

    “Η νέα ταινία ακολουθεί την εκρηκτική συνάντηση του Godzilla vs. Kong, ξεκινώντας μια ολοκαίνουρια κινηματογραφική περιπέτεια. Τοποθετεί τον δυνατό Kong και τον φοβερό Godzilla ενάντια σε μια τεράστια απειλή, που είναι κρυμμένη μέσα στον κόσμο μας, προκαλώντας την ίδια τους την ύπαρξη – και τη δική μας. Η επική νέα ταινία θα εξερευνήσει περαιτέρω τις ιστορίες αυτών των Τιτάνων, τις καταγωγές τους και τα μυστήρια του Skull Island και πέρα ​​από αυτό, αποκαλύπτοντας τη μυθική μάχη που βοήθησε να διαμορφωθούν αυτά τα εξαιρετικά πλάσματα και να συνδεθούν με την ανθρωπότητα για πάντα.”

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles