22 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Η HP ενισχύει τις gaming λύσεις για εμπειρίες που συναρπάζουν

    Στο Amplify™ Partner Conference η HP παρουσίασε την τελευταία σειρά hardware και software για gaming που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους gamers όλα όσα χρειάζονται για να απολαμβάνουν τα παιχνίδια που αγαπούν. Τα νέα OMEN Transcend 16 Laptop, OMEN 16 Laptop, Victus 16 Laptop και μια μεγάλη γκάμα από εκπληκτικές οθόνες OMEN προσφέρουν στους casual, ερασιτέχνες, lifestyle και τους hardcore gamers τη δύναμη και την ευελιξία να παίζουν και να εργάζονται δυναμικά. Για να τα συνδυάσουν όλα αυτά, οι νέες βελτιώσεις στο OMEN Gaming Hub προσφέρουν μια ποικιλία δυνατοτήτων απόδοσης και προσωποποίησης.

    Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αναζητούν συσκευές που μπορούν να προσαρμόζονται σε υβριδικές συνθήκες μεταξύ παιχνιδιού και εργασίας. Το 62% των gamers προτιμούν έναν υπολογιστή που να χρησιμοποιούν από το πρωί έως το βράδυ. Με ένα δισεκατομμύριο νέους gamers να εισέρχονται στο χώρο τα τελευταία επτά χρόνια και το 84% αυτών να χρησιμοποιούν τα παιχνίδια ώστε να επικοινωνούν με άλλα άτομα με παρόμοια ενδιαφέροντα , οι gaming συσκευές επιτρέπουν την πρόσβαση σε αμέτρητα παιχνίδια και τις αντίστοιχες κοινότητες.

    «Ο κόσμος του gaming συνεχίζει να είναι δημοφιλής, παρασύροντας όλο και περισσότερους ανθρώπους σε συναρπαστικούς και καθηλωτικούς κόσμους για να ξεφύγουν, να συναγωνιστούν και να επικοινωνήσουν με άλλα άτομα», δήλωσε ο Gagan Singh, General Manager της HyperX και Head of HP Gaming Strategy. «Η HP ενισχύει και επεκτείνει ένα παγκόσμιας κλάσης οικοσύστημα hardware και software, σχεδιασμένο έτσι ώστε να ενδυναμώνει τους gamers και να προσφέρει τις καλύτερες εμπειρίες, είτε παίζουν, είτε δημιουργούν, είτε συνδέονται με φίλους και κοινότητες». Οι gamers έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν ένα οικοσύστημα παγκόσμιας κλάσης που προσφέρει τις καλύτερες εμπειρίες για παιχνίδι, δημιουργία ή επικοινωνία με φίλους και κοινότητες.

    Εξαιρετικά γρήγορο Gameplay με πρωτοποριακή απόδοση για να δημιουργήσετε

    Οι gamers θέλουν υβριδικές συσκευές, που να τους δίνουν τη δυνατότητα να παίζουν τα πιο απαιτητικά παιχνίδια και την ικανότητα να χειρίζονται τις πιο έντονες σε γραφικά, δημιουργικές δραστηριότητες, όπως το multitasking, την επιτάχυνση της απεικόνισης 3D μοντέλων ή τη χρήση ισχυρών δημιουργικών εργαλείων, όπως το Adobe software suite.

    Το νέο OMEN Transcend 16 Laptop υποστηρίζει το υβριδικό lifestyle gaming με:

    · Εκπληκτικά φωτεινά γραφικά: Καθηλωτική και ιδανική για τη δημιουργία περιεχομένου, η πρώτη mini-LED οθόνη σε συσκευή OMEN προσφέρει εξαιρετικό HDR 1000 για απίστευτη λεπτομέρεια και ζωντανά χρώματα που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Με 16:10 aspect ratio, οι lifestyle gamers μπορούν να έχουν περισσότερο πραγματικό χώρο οθόνης για να είναι πιο παραγωγικοί κατά την επεξεργασία βίντεο, ήχου και φωτογραφίας με βελτιωμένη κάθετη προβολή περιεχομένου. Με μέγιστη φωτεινότητα 1.180 nits , HDR 1000 και ρυθμό ανανέωσης 240 Hz, τα παιχνίδια, τα δημιουργικά projects και το ψυχαγωγικό περιεχόμενο θα φαίνονται εκπληκτικά ζωντανά και καθαρά, ακόμη και στο φως του ήλιου.

    · Πολυτελής και φορητός σχεδιασμός: Οι παίκτες θέλουν μεγάλη ισχύ σε εύκολες, φορητές κατασκευές. Αυτή η συσκευή είναι το πρώτο και μοναδικό OMEN Laptop που χρησιμοποιεί πλαίσιο μαγνησίου για να αποτελέσει το λεπτότερο και ελαφρύτερο gaming laptop από την HP μέχρι σήμερα, με βάρος κάτω από 2,1 kg και 19,9 mm. Σε συνδυασμό με μια μπαταρία 97Whr, προσφέρει στους gamers και τους δημιουργικούς χρήστες μια κορυφαία εμπειρία on-the-go με μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

    · Εκρηκτική απόδοση: Ωθήστε τα παιχνίδια και τις εφαρμογές στα όριά τους με έναν mobile επεξεργαστή Intel® Core™ i9-13900HX 13ης γενιάς και με NVIDIA® GeForce® RTX™ 4070 Laptop GPU για να παίζετε τις τελευταίες κυκλοφορίες ή να εκτελείτε με ευκολία απαιτητικές εργασίες υπολογισμού. Εκμεταλλευτείτε πλήρως το OMEN Dynamic Power μέσα στο OMEN Gaming Hub για να εντοπίζετε με ακρίβεια σε πραγματικό χρόνο τη χωρητικότητα της CPU και της GPU και να κατανέμετε την ισχύ μεταξύ των δύο συστημάτων ώστε να δημιουργήσετε επιπλέον περιθώριο και να βελτιστοποιήσετε την απόδοση ανάλογα με τη δραστηριότητα που λαμβάνει χώρα στο παιχνίδι ή την εφαρμογή.

    · Cool σχεδιασμός: Το laptop παραμένει δροσερό κατά την εκτέλεση κορυφαίων παιχνιδιών και ακόμη και υπό έντονο φόρτο εργασίας σε πολλαπλές εφαρμογές, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία ψύξης OMEN Tempest Cooling με νέο τετράγωνο σχεδιασμό αεραγωγών, ο οποίος επιτρέπει την εισροή περισσότερου αέρα και βελτιώνει σημαντικά την ροή του αέρα και τη θερμοκρασία του δέρματος.

    Extreme Επιδόσεις για να παίξετε οτιδήποτε

    Η HP ανακοίνωσε επίσης την επόμενη γενιά του OMEN 16 Laptop για τους hardcore gamers. Πρόκειται για τον πιο ισχυρό OMEN 16 μέχρι σήμερα, με βελτίωση από την προηγούμενη γενιά κατά 119% των FPS στο Cyberpunk 2077. Τροφοδοτείται από έναν mobile επεξεργαστή Intel® Core™ i9-13900HX 13ης γενιάς ή έναν mobile επεξεργαστή AMD Ryzen™ 7940HS11 για εξαιρετικά γρήγορους υπολογισμούς εντός παιχνιδιού. Τα γραφικά που τροφοδοτούνται από την GPU NVIDIA® GeForce® RTX™ 4080 Laptop GPU εξασφαλίζουν την απόδοση κάθε pixel σε ταχύτητες φωτισμού σε οθόνη QHD 240Hz με χρόνο απόκρισης 3ms.

    Τα OMEN Transcend 16 και OMEN 16 Laptops επιτρέπουν στους χρήστες να:

    · Παίζουν και εργάζονται με μεγάλη ταχύτητα: Με έως και 32 GB DDR5-5600 MHz RAM και 2 TB PCIe®️ Gen4 NVMe™ TLC M.2 SSD, οι χρήστες θα βιώσουν απίστευτα γρήγορους χρόνους φόρτωσης για ομαλό παιχνίδι και δημιουργία περιεχομένου.

    · Απαντάνε σε κλήση: Είτε πρόκειται για ομαδική συνομιλία για να νικήσετε την τελευταία μάχη, είτε για να μιλήσετε με τα μέλη της κοινότητας, χρησιμοποιήστε την ολοκαίνουργια κάμερα FHD με χειροκίνητο κλείστρο για να είστε ασφαλείς. Ειδικά για τον OMEN Transcend 16, η προσθήκη της αναγνώρισης προσώπου Windows Hello επιτρέπει τη βιομετρική ταυτοποίηση ώστε να βοηθήσει να γίνει η εμπειρία σύνδεσης γρήγορη και ασφαλής.

    Απρόσκοπτο Οικοσύστημα με την HyperX

    Η αδιάλειπτη συνδεσιμότητα αποτελεί κρίσιμο μέρος της εμπειρίας των ασύρματων ακουστικών κάθε gamer. Για πρώτη φορά, η HyperX και η OMEN δημιούργησαν από κοινού τα πρώτα gaming laptops στον κόσμο με ενσωματωμένη μονάδα για διαισθητική σύνδεση ήχου και με λύση εξαιρετικά χαμηλής καθυστέρησης μέσω της ενσωματωμένης επιλογής HyperX Cloud II Core Wireless Gaming Headset. Με δυνατότητα ενεργοποίησης στα OMEN Transcend 16 Laptop και OMEN 16 Laptop, αυτή η γρήγορη και εύκολη ρύθμιση επιτρέπει σε οποιονδήποτε να εισέλθει σε μια άψογη εμπειρία gaming με τέλειο ήχο αμέσως.

    Τα gaming ακουστικά HyperX, τα πληκτρολόγια, τα ποντίκια και τα μικρόφωνα συμπληρώνουν το σύνολο των προϊόντων OMEN και Victus που παρουσιάστηκαν για το απόλυτο gaming οικοσύστημα.

    Mainstream Gaming υψηλής απόδοσης

    Το 90% της Gen Z αναφέρει ότι παίζει τακτικά και ασχολείται με παιχνίδια, και η Generation Alpha αναφέρει ότι τα παιχνίδια αποτελούν το 21% του ελεύθερου χρόνου τους. Αυτό το κοινό χρειάζεται μια συσκευή που να προσαρμόζεται στον τρόπο που παίζει και ζει και το Victus 16 Laptop το προσφέρει αυτό με υψηλές επιδόσεις σε μια mainstream συσκευή. Αναβαθμισμένη με OMEN Dynamic Power, οι χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν το ταξίδι τους στο gaming έχοντας παράλληλα την απαραίτητη ευελιξία για σχολικές εργασίες, ψυχαγωγία και δημιουργία περιεχομένου.

    Το Victus 16 Laptop δίνει τη δυνατότητα σε όσους ξεκινούν το ταξίδι τους στο gaming να:

    · Χαλαρώσουν: Η Victus διαθέτει τώρα τη στιβαρή τεχνολογία ψύξης OMEN Tempest της HP σε επιλεγμένα μοντέλα, καθώς και έναν αισθητήρα θερμοκρασίας IR για την επακριβή διαχείριση των θερμοκρασιών και τη διατήρηση της θερμοκρασίας.

    · Ανέβουν επίπεδο: Το παιχνίδι σε ένα laptop Victus δεν ήταν ποτέ πιο εντυπωσιακό χάρη στους mobile επεξεργαστές Intel® Core™ i7-13700HX 13ης γενιάς ή mobile επεξεργαστές AMD Ryzen™ 7 7840HS11. Οι δυνατότητες γραφικών που φτάνουν έως και μια GPU NVIDIA® GeForce® RTX™ Laptop 4070 εξασφαλίζουν ότι τα κορυφαία παιχνίδια θα δείχνουν εντυπωσιακά.

    · Απογειώσουν το στυλ: Με τολμηρές χρωματικές επιλογές σε mica silver, performance blue και ceramic white, καθώς και επιλογή πληκτρολογίου 1-Zone RGB, η επιλογή της εμφάνισης που ταιριάζει στη διάθεσή σας δεν ήταν ποτέ ευκολότερη.

    Ανεξάρτητα από τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τις οθόνες τους – για παιχνίδια PC ή κονσόλας, εργασία, ψυχαγωγία ή δημιουργία περιεχομένου – η νέα σειρά οθονών OMEN της HP διατίθεται σε ένα ευρύ φάσμα διαστάσεων και χαρακτηριστικών, που έχουν σχεδιαστεί για τη σημερινή υβριδική ζωή.

    Το επίκεντρο της νέας σειράς είναι η OMEN 27k Gaming οθόνη. Καθώς ένας στους τέσσερις gamers χρησιμοποιεί την οθόνη του συνδεδεμένη με μια κονσόλα, η οθόνη προσφέρει υποστήριξη HDMI 2.1, επιτρέποντας έτσι απρόσκοπτο και εύκολο gameplay σε κονσόλες επόμενης γενιάς. Επίσης, παρουσιάζεται ο πρώτος διακόπτης KVM της OMEN που επιτρέπει τον έλεγχο πολλαπλών συσκευών, είτε πρόκειται για υπολογιστή, laptop ή κονσόλα, μέσω ενός πληκτρολογίου, μιας οθόνης και ενός ποντικιού. Η OMEN 27k προσφέρει επίσης μια εμπειρία εξαιρετικά υψηλής ποιότητας, με ανάλυση 4K, χρωματική γκάμα έως και DCI-P3 95%, γρήγορο ρυθμό ανανέωσης 144 Hz και φωτισμό ARGB.

    Οι gaming οθόνες OMEN 24, OMEN 27, OMEN 27q, OMEN 32q και OMEN 32c διαθέτουν το βιομηχανικό πρότυπο ρυθμού ανανέωσης 165Hz και συνδεσιμότητα plug and play. Οι OMEN 27s και OMEN 27qs διαθέτουν τα ίδια χαρακτηριστικά, αλλά ρυθμό ανανέωσης έως και 240Hz για να εκτοξεύουν τα αποτελέσματα στα ανταγωνιστικά παιχνίδια. Σχεδιασμένη για όσους θέλουν να “βυθιστούν” πλήρως σε παιχνίδια μεγάλης κλίμακας και MMO ή να αξιοποιήσουν πρόσθετο χώρο εργασίας στη δημιουργία περιεχομένου ή υπολογιστικών φύλλων, η OMEN 34c προσφέρει μια κυρτή οθόνη 1500r με αναλογία διαστάσεων 21:9.

    Το χαρτοφυλάκιο οθονών OMEN προσφέρει:

    · Φωτεινή αλλά συνάμα γρήγορη οθόνη: Με το 71% των gamers να αναφέρουν το HDR ως ένα από τα πιο κρίσιμα χαρακτηριστικά σε μια gaming οθόνη, κάθε οθόνη διαθέτει HDR και AMD FreeSync™ Premium, με τις OMEN 27s, OMEN 27qs και OMEN 27k να διαθέτουν VESA DisplayHDR™ 400 για εξαιρετικά ζωντανά χρώματα.

    · Καθαρή, πολύχρωμη και δυνατή εικόνα: Όλες οι οθόνες διαθέτουν τουλάχιστον VESA ClearMR5000 για να διασφαλιστεί ότι ακόμη και οι πιο έντονες στιγμές δράσης είναι ομαλές, ευκρινείς και χωρίς θόλωμα κίνησης. Οι οθόνες OMEN 32c, OMEN 27s και OMEN 27qs, ενισχύονται με VESA ClearMR 6000. Για να προσαρμόσετε το gaming περιβάλλον σας με επιπλέον χρώμα, οι OMEN 27s και 27qs μαζί με τον 27k διαθέτουν φωτισμό ARGB που μπορεί να προσαρμοστεί στο OMEN Light Studio μέσα στο OMEN Gaming Hub. Για όσους θέλουν να κάνουν ένα διάλειμμα από τα ακουστικά τους, οι OMEN 34c, 27s, 27qs και 27k περιλαμβάνουν ενσωματωμένα ηχεία 2 x 3W για να ξεκινήσετε αμέσως το jamming out.

    · Κομψό αλλά άνετο: Επιτρέπει το παιχνίδι και την εργασία με άνεση. Όλες οι νέες οθόνες διαθέτουν βάση με δυνατότητα ρύθμισης ύψους, κλίσης και περιστροφής, καλύπτοντας τις εργονομικές σας ανάγκες. Για όσους επιθυμούν να κρεμάσουν την οθόνη τους, διαθέτουν υποστήριξη για συμβατότητα VESA.

    Βελτιστοποίηση, εξατομίκευση και παιχνίδι με το OMEN Gaming Hub

    Όλα τα προϊόντα που ανακοινώθηκαν είναι ενισχυμένα με τις νέες ισχυρές λειτουργίες OMEN Gaming Hub για βελτιστοποιημένες και εξατομικευμένες εμπειρίες PC για gamers και δημιουργικούς χρήστες. Ξεκινώντας με τη βελτιστοποίηση Processor Core Affinity Optimization στο OMEN Optimizer, οι χρήστες θα βιώσουν έως και 10% βελτίωση στο FPS. Αυτό προστίθεται γρήγορα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και δημιουργεί μια πιο ομαλή και αξιόπιστη εμπειρία. Η προσθήκη της λειτουργίας ECO Mode αποδίδει έως και 20% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και έως και 7 dB μείωση του θορύβου του ανεμιστήρα στα laptops OMEN και Victus για πιο αθόρυβες συνεδρίες gaming και εκτεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Σε συνδυασμό με άλλες λειτουργίες όπως Performance Mode, Network Booster, System Vitals και την ολοκληρωμένη λύση Cloud Gaming με την υψηλής απόδοσης υπηρεσία GeForce NOW της NVIDIA, το OMEN Gaming Hub επιτρέπει στις συσκευές παιχνιδιών σας να συνεργάζονται καλύτερα για μια πιο ευχάριστη και απρόσκοπτη εμπειρία.

     

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles