20.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Η Ισπανία θα πληρώσει 165 εκατ. ευρώ για την παραμονή του MWC στη Βαρκελώνη

    Αναφορές θέλουν την ισπανική κυβέρνηση να βάζει εγγυήσεις 165 εκατ. ευρώ σε “μη επιστρεφόμενες” επιδοτήσεις στον GSMA, ώστε να διασφαλίσει ότι το Mobile World Congress θα παραμείνει στη Βαρκελώνη, τουλάχιστον έως το 2023.

    mwc 2018

    Τα νούμερα καλύπτουν τα έτη 2011 έως 2023, με το ισπανικό κράτος, την πόλη της Βαρκελώνης και την περιφερειακή κυβέρνηση της Καταλονίας, να συμβάλλουν ισότιμα.

    Η κυβέρνηση φέρεται να έχει υποσχεθεί επίσης στον GSMA ότι οι εταιρείες που συμβάλλουν στην οργάνωση του event, συμπεριλαμβανομένης της Telefonica, θα απολαμβάνουν “τα μέγιστα φορολογικά οφέλη”, σύμφωνα με το ίδιο report.

    Ο GSMA είχε πέρυσι δημοσιοποιήσει δήλωση που υποδήλωνε ότι η αβεβαιότητα που προκύπτει από τις προσπάθειες της Καταλονίας για ανεξαρτησία από την Ισπανία θα μπορούσε να επηρεάσει τη συμφωνία της να διατηρήσει το MWC στη Βαρκελώνη έως και το 2023. Μεταγενέστερες αναφορές έχουν σημειώσει ότι η έκθεση θα μπορούσε να πάει σε πόλεις, όπως το Ντουμπάι, το Παρίσι ή το Μόναχο, δεν υπάρχει όμως καμία απόφαση για αλλαγή πόλης διεξαγωγής της, προς το παρόν.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles