17.3 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    IFA 2023: Ρέτρο ηχεία Authentics από τη JBL

    Το Digital Life βρίσκεται στο Βερολίνο, με σκοπό να σας μεταφέρει όλες τις τελευταίες εξελίξεις από την IFA 2023. Η JBL είναι μια εταιρεία που έκανε αισθητή την παρουσία της με νέα ηχεία και ακουστικά. Τα τρία μοντέλα της σειράς Authentics διαθέτουν multi-room audio support, automatic self-tuning και ευέλικτες επιλογές συνδεσιμότητας μέσω Bluetooth, WiFi και Ethernet. Και τα τρία ηχεία έχουν ενσωματωμένες διάφορες streaming λειτουργίες όπως AirPlay, Alexa Multi-Room Music, Spotify Connect κ.α.

    Αντλώντας σχεδιαστική έμπνευση από το ηχείο των 70s L 100, η JBL έδωσε στη σειρά Authentics μια ξεχωριστή εμφάνιση με μάσκα Quadrex με μοτίβο πλέγματος, πλαίσιο αλουμινίου τυλιγμένο με δέρμα σε μαύρο και χρυσό χρώμα.

    Το headliner της σειράς, το Authentics 500, προσφέρει τρία tweeter μιας ίντσας, τρία mid-range woofers 2.75 ιντσών και ένα subwoofer downfiring 6,5 ιντσών. Αυτό το μοντέλο υποστηρίζει Dolby Atmos και πωλείται για $ 700. Το φορητό μοντέλο, το Authentics 300 έρχεται με 360-degree audio και μπαταρία που αντικαθίσταται από το χρήστη για οκτώ ώρες ακρόασης. Με τιμή 430 $, μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για χρήση εν κινήσει. Το Authentics 200, με τιμή 330 $, διαθέτει δύο tweeters μιας ίντσας, ένα woofer 5 ιντσών και ένα passive radiator 6 ιντσών. Υπόσχεται να προσφέρει πλούσιο στερεοφωνικό ήχο, βαθιά μπάσα και ισορροπημένο προφίλ ήχου.

    Και τα τρία ηχεία πρόκειται να κυκλοφορήσουν σε μαύρο χρώμα στις 17 Σεπτεμβρίου. Είναι συμβατά με την εφαρμογή JBL One, επιτρέποντας στους χρήστες να συγχρονίζουν υπηρεσίες μουσικής, να προσαρμόζουν το EQ και τις ρυθμίσεις σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

    Διαβάστε επίσης:

    Η Samsung Electronics επιτρέπει, για πρώτη φορά, έλεγχο των συσκευών της και από άλλα μέλη της Home Connectivity Alliance, όπως οι LG και Vestel (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles