22 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    iStorm: νέο Apple Premium Reseller Store στο Kings Avenue Mall, στην Πάφο

    Ένα νέο κατάστημα iStorm, το οποίο βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Kings Avenue Mall, ξεκίνησε την λειτουργία την περασμένη παρασκευή 18 Νοεμβρίου, προσφέροντας μάλιστα στους καταναλωτές για το μεγάλο Opening και μια δωροεπιταγή 50€ για αγορές άνω των 200€ σε προϊόντα Apple.

    Στόχος της iStorm με το τέταρτο κατάστημά της στην Κύπρο, (διαθέτει άλλα τρία καταστήματα iStorm σε Λευκωσία, Λεμεσό, και Λάρνακα), είναι να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους λάτρεις των προϊόντων της Apple και στην πόλη της Πάφου.

    Στο νέο Apple Premium Reseller Store στην Πάφο, οι καταναλωτές μπορούν να βρουν την πλήρη γκάμα των προϊόντων της Apple, μια ευρεία ποικιλία περιφερειακών και αξεσουάρ, σε συνδυασμό με στοχευμένες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες από τους ειδικούς της Apple.

    Το Apple Premium Reseller Store τηρεί τις διεθνείς προδιαγραφές που θέτει η Apple για τα καταστήματα διάθεσης των προϊόντων της, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα εντυπωσιακό και με καινοτόμες προτάσεις περιβάλλον για τους πελάτες. Οι καταναλωτές λαμβάνουν υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση από το άρτια καταρτισμένο και πιστοποιημένο από την Apple προσωπικό, αντάξια της ποιότητας και καινοτομίας που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της.

    Το δέκατο τρίτο κατάστημα iStorm αποτελεί συνέχεια των επενδύσεων του Ομίλου Quest στην ελληνική και κυπριακή αγορά.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles