18.5 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    JBL: Believe in yourself – Start now!

    Να πιστέψεις στον εαυτό σου και να αρχίσεις να κάνεις ό,τι πραγματικά θέλεις, ό,τι ανέβαλλες μέχρι τώρα ή ό,τι φοβήθηκες να ξεκινήσεις, προτρέπει μέσα από τη νέα, inspiring καμπάνια της με τίτλο «Believe in yourself – Start now!» η JBL.

    Η εν λόγω καμπάνια βασίζεται στο storytelling. Αποτελείται από σύντομες ιστορίες που απεικονίζουν τα μοντέλα JBL στο πλευρό των ανθρώπων που παλεύουν για τον στόχο τους. Κάθε ιστορία παρουσιάζει έναν διαφορετικό στόχο, αφού σκοπός της καμπάνιας είναι να αναδείξει όσο το δυνατόν περισσότερους στόχους για όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Έτσι, αλλάζει και ο τίτλος της κάθε φωτογραφίας: Start Running, Start Exploring, Start Growing, Start Travelling, κλπ. Το κεντρικό μήνυμα «Believe in yourself» μένει πάντα ίδιο. Στην καμπάνια θα συμμετέχουν άνθρωποι που ξεκίνησαν, προσπάθησαν, πέτυχαν και σήμερα αποτελούν πρότυπο. Θα μιλήσουν για την πορεία τους και θα μας εμπνεύσουν με το πώς πίστεψαν στον εαυτό τους και τα κατάφεραν. Σκοπός είναι να πολλαπλασιαστεί το μήνυμα πως, αν πιστέψεις στον εαυτό σου, μπορείς να τα καταφέρεις πολλά! Όποιος και αν είναι, λοιπόν, ο στόχος σου, η JBL είναι εδώ για να σε βοηθήσει να τον πετύχεις.

    Υπενθυμίζεται ότι τα προϊόντα της τη JBL διανέμονται στην Κύπρο από την εταιρεία Spartilia που εδρεύει στη Λευκωσία και δραστηριοποιείται στο χώρο των smart electronics, της υψηλής τεχνολογίας και του ήχου.

    Πέραν των προϊόντων της JBL, η Spartilia, έχει επίσης την ευθύνη της επίσημης διανομής στη Κυπριακή αγορά και άλλων κορυφαίων παγκόσμιων τεχνολογικών brands, όπως harman/kardon, Audio Pro, Rekkord, Νative Union, Livall & Rapoo.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles