20.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    «Kaos»: Η νέα υπερπαραγωγή του Netflix που βασίζεται στην ελληνική μυθολογία

    Πολλές φορές η ελληνική μυθολογία έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για υπερπαραγωγές του Hollywood και τηλεοπτικές σειρές. Έντονο ελληνικό στοιχείο θα διαθέτει και η νέα υπερπαραγωγή που ετοιμάζει το Netflix με τον τίτλο «Kaos». Πρόκειται για μια σειρά 10 επεισοδίων, της οποίας το σενάριο υπογράφει η Charlie Covell, γνωστή από το «The End of the F*ing World».

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Deadline, η Debi Mazar αναμένεται να υποδυθεί τη Μέδουσα μαζί με τους Jeff Goldblum, που θα ενσαρκώσει το Δία, Janet McTeer και David Thewlis. Η Georgi Banks-Davies θα είναι η βασική σκηνοθέτρια της σειράς.

    Στο καστ ακόμα περιλαμβάνονται οι Κίλιαν Σκοτ, Μίσια Μπάτλερ, Κλιφ Κέρτις, Λέιλα Φαρζάντ, Ναμπάαν Ριζγουάν, Ρακίε Αγιόλα, Ορόρα Περινέου, Στάνλεϊ Τάουνσεντ και η Μπίλι Πάιπερ. Όπως έγινε ήδη γνωστό, τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει στην Ισπανία και χαρακτηρίζεται ως μια «σκοτεινή, κωμική και σύγχρονη αναπαράσταση της ελληνικής μυθολογίας, που εξερευνά την αγάπη, τη ζωή και την εξουσία στον Κάτω Κόσμο».

    Διαβάστε επίσης:

    Disney+ Day: Στις 8 Σεπτεμβρίου γιορτάζουμε με σούπερ πρεμιέρες του Thor: Love & Thunder, Πινόκιο (κι όχι μόνο)! (digitallife.gr)

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles