22 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Κι όμως! H BlackBerry επιμένει και ετοιμάζει 5G smartphone με physical keyboard!

    Μπορεί να βρισκόμαστε στην εποχή των smartphones με τις touch οθόνες αποτελούν το mainstream (και απλώς τα feature phones απευθύνονται σε ειδικές κατηγορίες χρηστών), όμως η BlackBerry κλασικά… επιμένει στο δικό της ξεχωριστό στυλ! Πριν από σχεδόν ένα χρόνο μάλιστα, η ιστορική εταιρεία είχε ανακοινώσει ότι σε συνεργασία με την OnwardMobility, είχε ανακοινώσει την πρόθεση της να δημιουργήσει τη δική της 5G πρόταση!

    Τελικά, ο καιρός πέρασε και δεν γνωρίζαμε ακριβώς το τι συνέβη με την περίπτωση του 5G Blackberry, παρόλα αυτά όπως όλα δείχνουν το εν λόγω (εξαφανισμένο) project είναι ακόμα… ζωντανό! Αν και δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα για το πότε μπορεί να κάνει την εμφάνιση της η συγκεκριμένη συσκευή, ωστόσο η OnwardMobility ανέβασε μια waiting list, η οποία έχει σαν στόχο να ενημερώσει τους εγγεγραμμένους χρήστες σε αυτή για το πότε η συσκευή θα είναι διαθέσιμη. Δυστυχώς, δεν γνωρίζουμε το παραμικρό για τα tech specs του, εκτός του ότι θα διαθέτει 5G, ενώ και το status της BlackBerry είναι λίγο… περίεργο από τη στιγμή που η συνεργασία της με την TCL έλαβε τέλος. Παρόλα αυτά, σίγουρα θα είχε ξεχωριστό ενδιαφέρον να δούμε κατά πόσο μία συσκευή με physical buttons θα μπορούσε να «πιάσει» στη σημερινή εποχή. 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles