21.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Ξεκινά στην Κύπρο η υλοποίηση της συνεργασίας των Public και της iRepair

    Με τρία νέα σημεία service iRepair που έχουν δημιουργηθεί εντός των καταστημάτων Public στο Mall of Cyprus, Nicosia Mall και Metropolis Mall, ξεκινά στην Κύπρο η υλοποίηση της συνεργασίας του Public Group και της εταιρείας επισκευαστικών κέντρων ηλεκτρονικών συσκευών iRepair. Έτσι, οι επισκέπτες των σημείων service iRepair των καταστημάτων Public, θα έχουν πλέον εύκολη πρόσβαση σε μία ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης και επισκευής συσκευών τεχνολογίας που καλύπτουν smartphone, tablet, laptop και desktop συσκευές, συμπληρώνοντας έτσι τις υπηρεσίες που προσφέρει το Public, με τις δημοφιλείς.. για τους καταναλωτές επισκευές, όπως η αντικατάσταση οθονών και μπαταριών.

    Σημαντικό πλεονέκτημα για τους καταναλωτές που απευθύνονται στα σημεία iRepair των καταστημάτων Public για την επιδιόρθωση της συσκευής τους, είναι η ευκολία, η άμεση επισκευή, και η ποιότητα στο τελικό αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, οι πελάτες που θα επισκεφθούν ένα κατάστημα Public θα μπορούν να αφήσουν το κινητό τους για άμεση αλλαγή οθόνης ή μπαταρίας, ώστε να επισκευαστεί όσο αυτοί κάνουν μια βόλτα στο κατάστημα ή εντός του εμπορικού κέντρου.

    Επίσης, και δεδομένου ότι οι τεχνικοί της iRepair είναι από τους λίγους στην Κύπρο που διαθέτουν πιστοποίηση από την Apple ώστε να αναλαμβάνουν την επισκευή iPhone, iPad, iMac και MacBook με αυθεντικά ανταλλακτικά, η συνεργασία επεκτείνει και την πρόσβαση των πελατών στην εγγύηση που προσφέρει ο κατασκευαστής.

    Να σημειωθεί ότι σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του ακόμη ένα νέο σημείο iRepair που θα βρίσκεται στο My Mall, ενώ σταδιακά θα ενταχθούν στα σημεία service iRepair όλα τα καταστήματα Public, αλλά και άλλες πρωτοπόρες για την τοπική αγορά υπηρεσίες.

    Αναφερόμενος στην έναρξη λειτουργίας των σημείων iRepair στα Public, o Αντώνης Ματζεμτζής Γενικός Διευθυντής Public Κύπρου ανέφερε: «Ξεκινάμε να παρέχουμε στα Public τις ποιοτικές υπηρεσίες της iRepair – με άμεση επισκευή συσκευών – γιατί θέλουμε οι πελάτες μας να έχουν την πιο ολοκληρωμένη και αξιόπιστη aftersales υποστήριξη. Η συνεργασία μας με την κορυφαία εταιρεία επισκευαστικών κέντρων συνεισφέρει στη διαμόρφωση του καινοτόμου μοντέλου εμπειρίας service που προσφέρουν τα Public».

    Τέλος, υπενθυμίζεται ότι στις αρχές του προηγούμενου έτους, ο Όμιλος Public εξαγόρασε το 50% της iRepair.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles