18.5 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Lenovo K900. “Φορτωμένο”, πολύ λεπτό και με Intel Inside!

    H Lenovo φαίνεται ότι ανακοίνωσε το πλέον “φορτωμένο” smartphone στην CES. Πρόκειται για το K900, του οποίου η πρόσοψη είναι όλη καλυμμένη από Gorilla Glass, ενώ το πίσω μέρος είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, με ωραίο “brushed” φινίρισμα.

    Mπορεί χάρη στην 5,5 ιντσών οθόνη (1920 x 1080 pixels) να είναι μεγάλο σε μέγεθος, αλλά είναι ιδιαίτερα λεπτό και επιπλέον δεν είναι και ιδιαίτερα βαρύ, μόλις 162 γραμμάρια είναι το βάρος του. Aν αναρωτιέστε για το hardware, ενσωματώνει τον νέας γενιάς Intel Atom Z2580 (Clover Trail+) με δύο πυρήνες χρονισμένους στο 1.2GHz, οι οποίοι ωστόσο χάρη στην τεχνολογία HyperThreading μπορούν να δαιχειριστούν τέσσερα threads παράλληλα (είναι σαν να υπάρχουν τέσσερις λογικές μονάδες επεξεργασίας). H μνήμη έχει μέγεθος 2GB.

    Στο πίσω μέρος διαθέτει κάμερα με αισθητήρα Sony Exmor BSI (back-side illumination) στα 13 Megapixels ενώ το λειτουργικό σύστημα είναι το Android v4.1 (Jelly Bean). H εταιρεία ανακοίνωσε ότι πρώτα θα κυκλοφορήσει στην Kίνα, και λίγο αρχότερα στις HΠA. Για την κυκλοφορία του στην Eυρώπη ή για το κόστος του, δεν έγινε λόγος.

    Πηγή: NextPowerUp

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles