20.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    LG Wing 5G: Με περιστρεφόμενη οθόνη και pop-up selfie

    H LG ανακοίνωσε χθες και επίσημα το LG Wing 5G, το πρώτο smartphone της εταιρείας από μία νέα σειρά καινοτόμων smartphone με την ονομασία Explorer Project. To νέο LG Wing 5G καινοτομώντας  έρχεται με 2 οθόνες, μια κύρια κυρτή οθόνη 6,8 ιντσών τεχνολογίας P-OLED, με ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης 60Hz, με αναλογία 20,5:9 και ενσωματωμένο αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και μια δεύτερη οθόνη 3,9 ιντσών τεχνολογίας G-OLED, με ανάλυση FHD+ και αναλογία 1,15:1.

    Με ελάχιστα bezel περιμετρικά και μικρά στο πάνω και το κάτω μέρος της οθόνης, το LG Wing 5G, προσφέρει μία πρωτόγνωρη εμπειρία οθόνης, ενώ χάρη στο μηχανισμό pop-up που διαθέτει κρύβει άριστα τη selfie κάμερα των 32MP.

    Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, το LG Wing 5G δεν έχει να ζηλέψει.. τίποτα από τα υπόλοιπα ακριβά smartphone, καθώς ενσωματώνει τον επεξεργαστή Snapdragon 765G, συνοδευόμενο από 8GB μνήμης RAM και 128GB ή 256GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης, ανάλογα με την έκδοση της συσκευής. Η μπαταρία του ανέρχεται στα 4.000mAh με υποστήριξη γρήγορης ενσύρματης φόρτισης Quick Charge 4.0+ και ασύρματης φόρτισης. Παρά το ότι δεν διαθέτει κάποια πιστοποίηση για προστασία από νερό ή σκόνη, οι οθόνες του LG Wing έρχονται με μία νέα υδατοαπωθητική επίστρωση.

    Ο καινοτόμος σχεδιασμός του LG Wing 5G επιτρέπει τη χρήση του με δύο τρόπους. Ο πρώτος αφορά τη χρήση της συσκευής σαν ένα κανονικό τηλέφωνο, ενώ ο δεύτερος τρόπος επιτρέπει την οριζόντια περιστροφή της κύριας οθόνης, όπου απελευθερώνεται και η μαγεία χρήσης του LG Wing. Ειδικότερα, χάρη στη δεύτερη οθόνη που διαθέτει η συσκευή, μπορείτε να έχετε μία καθαρή εμπειρία παιχνιδιού ή προβολής βίντεο στην κύρια οθόνη, με τη δεύτερη να είναι σαν μία οθόνη ειδοποιήσεων ή ελέγχου των media σας. Επίσης, μπορείτε να κάνετε λήψη βίντεο και απευθείας να κάνετε επεξεργασία του βίντεο στη δεύτερη οθόνη, ή να χρησιμοποιείτε τον πλοηγό στην κύρια οθόνη και να έχετε μηνύματα ή κλήσεις στη δεύτερη οθόνη. Ο μηχανισμός περιστροφής διαθέτει δύο σημεία που “κλειδώνει” η οθόνη, ενώ περιλαμβάνει υδραυλικό σύστημα που απορροφά τους κραδασμούς. Η LG υπόσχεται πάνω από 200 χιλιάδες περιστροφές.

    Σε ότι αφορά τις κάμερες, το LG Wing έρχεται με τριπλό σύστημα κάμερας, με κύριο αισθητήρα 64MP (f/2.8), 12MP ultra-wide αισθητήρα που είναι ειδικά σχεδιασμένος για την περιστρεφόμενη λειτουργία με οπτικό πεδίο 120 μοιρών και άλλον ένα ultra-wide στα 13MP, με οπτικό πεδίο 117 μοιρών. Επίσης, υπάρχει ειδική λειτουργία gimbal, με ένα εικονικό χειριστήριο στη δευτερεύουσα οθόνη, όπου γίνεται χρήση των 6 αισθητήρων κίνησης.

    Σημειώνεται ότι η εταιρεία δεν ανακοίνωσε επίσημα τιμή και διαθεσιμότητα για το LG Wing 5G, ωστόσο είναι κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles