20.8 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Lords of the Fallen: Κόβει την… ανάσα το τελικό trailer του reboot

    Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το πολυαναμενόμενο Lords of the Fallen, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου. Στο πλαίσιο αυτό, η publisher CI Games και η developer Hexworks έδωσαν στη δημοσιότητα, ως είθισται, το launch trailer και μερικά νέα screenshots για το επερχόμενο dark fantasy action RPG.

    Το Lords of the Fallen υπόσχεται μια ολοκαίνουργια, επική περιπέτεια με RPG στοιχεία σε έναν τεράστιο κόσμο, που είναι περισσότερο από πέντε φορές μεγαλύτερος από το αρχικό παιχνίδι. Πρόκειται ουσιαστικά για το reboot της souls-like σειράς που γνωρίσαμε για πρώτη φορά το 2014 από την Deck13.

    Μετά από μια εποχή σκληρής τυραννίας, ο δαίμονας Adyr, τελικά νικήθηκε. Δεν έπεσε όμως για πάντα. Τώρα, αιώνες αργότερα, η ανάσταση του Adyr πλησιάζει. Ως ένας από τους θρυλικούς Dark Crusaders, ο παίκτης θα ταξιδέψει τόσο στα βασίλεια των ζωντανών όσο και των νεκρών σε αυτήν την εκτεταμένη εμπειρία, με κολοσσιαίες μάχες αρχηγών, γρήγορες προκλητικές μάχες, συναρπαστικές συναντήσεις χαρακτήρων και βαθιά, καθηλωτική αφήγηση.

    Δείτε, στη συνέχεια, το lunch trailer:

    Το Lords of the Fallen αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series και PC μέσω Steam.

    Διαβάστε επίσης:

    Η συγκινητική ιστορία μιας πραγματικής γάτας στο Assassin’s Creed Mirage (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles