22 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Luna 360. Η φορητή κάμερα που είναι μικρή στο μάτι αλλά… μεγάλη σε δυνατότητες!

    Εάν επιθυμείτε να ασχοληθείτε με τον τομέα των “homemade” VR videos, ήδη έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνιση τους στην αγορά διάφορα προϊόντα τα οποία μπορούν να καλύψουν αυτή την… καλλιτεχνική ανησυχία. Επειδή όμως τα οικονομικά των περισσοτέρων από εμάς δεν είναι και τόσο ανθηρά, θα αφήσουμε την συστοιχία των GoPros στην άκρη που κοστίζει μία μικρή παρουσία και θα πάμε σε κάτι πιο… βατό, όπως για παράδειγμα είναι η μικροσκοπική κάμερα Luna 360.

    Luna 360 1

    Η ενδιαφέρουσα αυτή συσκευή δεν είναι μεγαλύτερη από το μία μπάλα του μπιλιάρδου και μπορεί να μεταφερθεί κυριολεκτικά παντού με χαρακτηριστική άνεση. Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της είναι ότι δεν διαθέτει κινούμενα μέρη, ενώ επίσης είναι αδιάβροχη και διαθέτει gyro-stabilization που σημαίνει απλούστερα ότι χαρίζει maximum σταθερότητα. Εκτός από τα παραπάνω, η Luna 360 διαθέτει ενσωματωμένο Wi-Fi γεγονός που σημαίνει ότι οτιδήποτε “βλέπει” το μάτι της μπορεί να προβληθεί άμεσα σε smartphone ή tablet, ενώ επίσης ξεχωρίζει για το μαγνητικό στήριγμα που της επιτρέπει να “κολλάει” και να προσαρτείται με ευκολία σε μεταλλικές επιφάνειες. Οι εμπνευστές της λιλιπούτειας Luna 360 τρέχουν μία καμπάνια στο Indiegogo σε μία προσπάθεια να συγκεντρώσουν τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους που θα τους βοηθήσουν να συνεχίσουν το project τους, για αυτό εάν σας ενδιαφέρει αυτή η μικροσκοπική κάμερα θα σας στοιχίσει περίπου 299$.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles