20.8 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Μαγευτική φθινοπωρινή προσφορά με απεριόριστα data από τη Vodafone

    Η πιο μαγευτική φθινοπωρινή προσφορά είναι τώρα διαθέσιμη από τη Vodafone και δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους συνδρομητές της να αποκτήσουν απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1.90€ ώστε να μπορούν να ζήσουν απεριόριστες στιγμές ψυχαγωγίας και επικοινωνίας, αλλά και να συμμετέχουν στην κλήρωση με δώρο ένα iPhone 15 Pro Max 256GB για έναν/μια τυχερό/ή.

    Πιο συγκεκριμένα, με την φθινοπωρινή προσφορά όλοι οι οικιακοί και εταιρικοί πελάτες συμβολαίου και καρτοπρογράμματος μπορούν να αποκτήσουν απεριόριστα data για 5 μέρες με μόλις 1.90€ έως και τις 9/11.

    Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω του My Vodafone App ή μέσω του παρακάτω link: https://bit.ly/octoberoffer23 καθώς και με τους παρακάτω τρόπους αποστολής μηνυμάτων:

    -Για πελάτες συμβολαίου (εκτός οικογενειακών): στέλνοντας Κ στο 1339

    -Για πελάτες οικογενειακών προγραμμάτων συμβολαίου: στέλνοντας Ν στο 1339

    -Για πελάτες με καρτοπρόγραμμα: στέλνοντας N to 1252

    Επιπλέον, με την ενεργοποίηση της προσφοράς έως και 9/11 όλοι/ες συμμετέχουν αυτόματα σε διαγωνισμό με δώρο ένα iPhone 15 Pro Max 256GB για να έχουν την τελευταία τεχνολογία στα χέρια τους.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles