23.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Μέσα στο 2023 το Street Fighter 6

    Λίγους μήνες μετά την επιβεβαίωση της ύπαρξης του Street Fighter 6, η Capcom αποκάλυψε ότι το νέο κεφάλαιο του fighting franchise θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 για PS 5, PS 4, Xbox Series X|S και PC. Όπως η εταιρεία είχε υποσχεθεί στο αρχικό teaser, το παιχνίδι θα περιλαμβάνει τον Luke, έναν χαρακτήρα “κλειδί” του Street Fighter V και τους αγαπημένους των fans Ryu και Chun-Li.

    Η Capcom χρησιμοποιεί τη δική της RE Engine στην ανάπτυξη του τίτλου, προκειμένου να μη χαθεί καμία λεπτομέρεια την ώρα της μάχης, όπως για παράδειγμα η ένταση στους μύες των χαρακτήρων. Η εταιρεία χρησιμοποιεί επίσης RE Engine και σε άλλους δημοφιλείς τίτλους, όπως τα Resident Evil VillageDevil May Cry 5 και Monster Hunter: Rise.

    Διαβάστε επίσης:

    Επιστρέφει με νέο trailer το Final Fantasy 16 (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles