20.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Sold out για το πανίσχυρο Surface Book της Microsoft!

    Δεν πρόλαβαν καλά-καλά να συμπληρωθούν 10 μέρες, από τότε που η Microsoft παρουσίασε το Surface Book (το πρώτο laptop που δημιούργησε ποτέ) και όπως ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι της γνωστής εταιρείας, το Surface Book κατάφερε να ξεπουλήσει! To πανίσχυρο Windows 10 laptop από την day 1 κέντρισε την προσοχή των users, οι οποίοι τίμησαν (και με το παραπάνω) τη νέα πρόταση της Microsoft.

    Surface-Book-image-9-1024x575

    Όπως έγινε γνωστό, ξεπούλησαν όλα τα διαθέσιμα tech configuration του Surface Book και έτσι η Microsoft σταμάτησε να δέχεται προσωρινά προπαραγγελίες για το laptop της και θα ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους users μέσω e-mail για το πότε θα υπάρχουν ικανές ποσότητες για να καλύψουν την αυξημένη ζήτηση. H έκδοση που ξεπούλησε πρώτη ήταν η «ακριβή» (που στοιχίζει 2.699$), η οποία διαθέτει επεξεργαστή Core i7 και 512GB storage και 16GB μνήμης RAM. Οι υπεύθυνοι της Microsoft ανακοίνωσαν στα Media ότι το ενδιαφέρον και η ζήτηση για το πρώτο της laptop ήταν τελικά μεγαλύτερη από όσο περίμενε, για αυτό και τώρα καλείται να βρει τρόπους για να μπορέσει να καλύψει την πραγματικά τεράστια ζήτηση. Ενδεχομένως ούτε και οι πιο αισιόδοξοι υποστηρικτές του Surface Book project να μην περίμεναν την τόσο μεγάλη επιτυχία που σημείωσε…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles