19 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Μπερδεμένα καλώδια πλέον αποτελούν παρελθόν με τους νέους αόρατους & ασύρματους φορτιστές της Prestigio

    Η Prestigio παρουσιάζει τη νέα σειρά αόρατων και ασύρματων σταθμών φόρτισης ReVolt A2 και ReVolt A3 οι οποίοι αποτελούν την τέλεια λύση για την επιχείρηση και συμβάλλουν θετικά, στην εμπειρία του επισκέπτη στο χώρο.

    Οι ασύρματοι φορτιστές της Prestigio είναι χρήσιμοι σε κάθε χώρο όπου οι άνθρωποι μπορούν να κοινωνικοποιηθούν, να εργαστούν, να χαλαρώσουν ή απλά να περάσουν ευχάριστα το χρόνο τους. Συγκεκριμένα, αποτελεί ένα βολικό και πρακτικό αξεσουάρ σε καφέ, μπαρ, αθλητικούς συλλόγους, ξενοδοχεία, εστιατόρια, χώρους αναμονής κλπ. Οι άνθρωποι σε αυτούς τους χώρους ξοδεύουν αρκετό χρόνο, γι’ αυτό η διαθεσιμότητα ενός ασύρματου φορτιστή είναι σίγουρο, ότι αφήνει μια καλή εντύπωση στον πελάτη κατά την επίσκεψη του στο χώρο.

    Η διαφορά μεταξύ των μοντέλων έγκειται στα χαρακτηριστικά τους. Το ReVolt A2 φορτίζει με ισχύ 5W και το ReVolt A3 παρέχει ισχύ 10W, η οποία σας επιτρέπει στο χρήστη να φορτίζει πιο γρήγορα την μπαταρία της συσκευής του. Το ReVolt A3 λειτουργεί πιο γρήγορα και είναι η τέλεια λύση για όσους είναι αρκετά δραστήριοι με τις συσκευές τους. Και οι δύο σταθμοί φόρτισης μπορούν να εγκατασταθούν σε οποιαδήποτε μη μεταλλική επιφάνεια, πάχους έως 35 mm για το ReVolt A3, και πάχους έως και 40 mm για το ReVolt A2. Η μέθοδος εγκατάστασης είναι γρήγορη και εύκολη. Η επιφάνεια μπορεί να είναι κατασκευασμένη από γυαλί, πλαστικό, ξύλο ή ακόμα και γρανίτη. Έτσι ο χρήστης μπορεί να φορτίσει το gadget του απλά τοποθετώντας το στο τραπέζι, έχοντας το συνδεδεμένο στο σταθμό φόρτισης.

    Μπερδεμένα και διαφορετικά είδη καλωδίων, πλέον αποτελούν παρελθόν. Αυτό είναι και το κυριότερο πλεονέκτημα του ReVolt A2 & Α3, στη χρήση και στην ευκολία που παρέχουν. Ακόμη, είναι συμβατά με όλες τις συσκευές που υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση (wireless charging). Μπορούν να φορτίσουν όχι μόνο το smartphone, αλλά και smartwatch, ακουστικά ή ακόμη και το tablet. Επιπλέον, οι χρήστες  μπορούν να χρησιμοποιούν ταυτόχρονα τη συσκευή τους καθώς φορτίζεται.

    Η ευελιξία της ασύρματης φόρτισης σίγουρα θα εκτιμηθεί από τους επισκέπτες. Οι ασύρματοι φορτιστές της Prestigio, λειτουργoύν σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο Qi. Το σύστημα ασφαλείας (multi-level security system) , το οποίο ακολουθεί τα διεθνή πρότυπα, εγγυάται σταθερή και ασφαλή φόρτιση σε κάθε συσκευή.

    «Οι αόρατοι & ασύρματοι φορτιστές της Prestigio είναι πραγματικά ένα πολύ χρήσιμο και βολικό αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει απο χώρους όπου ο κόσμος ξοδεύει αρκετό χρόνο. Σου λύνει τα χέρια αφού πλέον δε χρειάζεται να ‘’παλεύεις’’ με τα καλώδια και φορτίζει όλες σου τις συσκευές σε πολύ λίγο χρόνο!!» δήλωσε ο Λεύκιος Θεοδοσίου, Γενικός Διευθυντής , ASBIS Kypros Ltd.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles