18.5 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    ΜΤΝ: 2 νέα πακέτα συνδρομητικής τηλεόρασης MTN TV

    MTN TV

    Δυο νέα πακέτα συνδρομητικής τηλεόρασης MTN TV, ανακοινώσε πρόσφατα η ΜΤΝ. Πρόκειται για τα Standard Plus και Complete Plus, στα οποία περιλαμβάνονται και τα πολύ δημοφιλή κανάλια FOX, FOX Life, National Geographic και Nat Geo Wild. Πιο αναλυτικά , οι συνδρομητές της MTN TV έχουν τώρα τη δυνατότητα να απολαμβάνουν το κανάλι FOX  που προβάλλει πρωτοποριακές σειρές  , οι οποίες κάνουν πρεμιέρα την ίδια μέρα σε όλες τις χώρες, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα πρώτης προβολής ταυτόχρονα με την Αμερική. Το συγκεκριμένο κανάλι περιλαμβάνει τις πιο premium τηλεοπτικές παραγωγές παγκοσμίως όπως The Walking Dead, Empire, The X-Files, The Gifted, Criminal Minds και άλλες.

    Το FOX Life περιλαμβάνει τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά προγράμματα διεθνώς και θεωρείται ένα από τα αγαπημένα κανάλια κυρίως στις γυναίκες αλλά και στους άνδρες. Αποτελείται από διεθνείς και τοπικές παραγωγές σειρών που προσφέρουν ψυχαγωγία υψηλού επιπέδου, όπως Grey’s Anatomy, Modern Family, Scandal, This is Us και άλλες.

    Τέλος το National Geographic  θεωρείται ο απόλυτος προορισμός για τις καλύτερες ιστορίες του κόσμου, γεμάτο περιπέτεια, επιστήμη και εξερεύνηση με την πιο σύγχρονη αφήγηση ενώ το Nat Geo Wild με την ασύγκριτη φήμη του για ποιότητα στην παραγωγή και δυναμικό προγραμματισμό προσφέρει στον τηλεθεατή μια μοναδική ματιά στον φυσικό κόσμο, το περιβάλλον και τα απίθανα και ασυνήθιστα πλάσματα που κατοικούν εκεί.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles