23.5 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Να πώς το οικοσύστημα Galaxy της Samsung κάνει πιο απλή την καθημερινότητά σας

    Η τεχνολογία έχει πλέον τους τρόπους να κάνει την καθημερινότητά σας πιο απλή, προσφέροντάς σας λύσεις σε ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Οι έξυπνες συσκευές σας είναι εδώ για να σας διευκολύνουν, ακολουθώντας τους ρυθμούς της σύγχρονης ζωής σας. Το οικοσύστημα συσκευών Galaxy της Samsung υπόσχεται να κάνει κάθε μέρα σας πιο απλή, αλλά πάντα γεμάτη με όλες τις αγαπημένες σας δραστηριότητες.

    galaxy-s10_performance_charging

    Από την πρώτη στιγμή που θα ξυπνήσετε το πρωί, μέχρι την ώρα που – χορτασμένοι από την ημέρα – θα πέσετε για ύπνο το βράδυ, το οικοσύστημα Galaxy δίνει το “παρών” στα πάντα. Από το να σας ξυπνήσει το πρωί και να σας ενημερώσει για την ποιότητα του ύπνου σας, έως το να σας ψυχαγωγήσει με την αγαπημένη σας μουσική, να σας ενημερώσει για τις υποχρεώσεις της ημέρας, να φορτίσει ασύρματα τις συσκευές σας ή να διεκπεραιώσει τις κλήσεις και την επικοινωνία σας μέσα από τις συσκευές που σας βολεύουν π.χ. τα ακουστικά σας, ένα smartwatch, το tablet σας κ.ο.κ.

    Κάποιες από τις συσκευές που περιλαμβάνει το οικοσύστημα Galaxy της Samsung είναι: το καινοτόμο smartphone Samsung Galaxy S10,  τα εντυπωσιακά ακουστικά Galaxy Buds, το smartwatch Galaxy Watch Active και το tablet Galaxy Tab S5e. Όλες οι προτάσεις της οικογένειας Galaxy έχουν σχεδιαστεί ώστε να συνεργάζονται μεταξύ τους με τον καλύτερο τρόπο, προσφέροντάς σας αδιάκοπη εμπειρία ψυχαγωγίας και επικοινωνίας.

    galaxy-buds

    5+1 tips για να απολαύσετε στο έπακρο το οικοσύστημα Galaxy

    • Πώς μπορείτε να συνδέσετε τα ακουστικά Galaxy Buds με μία κίνηση στο αγαπημένο σας smartphone ή tablet; Απλά φέρτε τα κοντά στο Galaxy S10 ή στο Galaxy Tab S5e, ανοίξτε τη θήκη φόρτισής του και έτοιμη η σύνδεση μέσω Bluetooth. Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να συνδεθείτε και με το Galaxy Watch Active, με ένα μόνο άγγιγμα.
    • Ανησυχείτε για την μπαταρία της συσκευής σας; Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Powershare της Samsung, αυτό δεν είναι πλέον πρόβλημα. Αφήστε το φορτιστή σπίτι, ακουμπήστε τις Galaxy συσκευές σας που υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση στο πίσω μέρος του Galaxy S10 σας και απολαύστε ισχύ όπου και αν βρίσκεστε.
    • Θέλετε να παρακολουθείτε την απόδοσή σας σε κάθε μορφή άσκησης από το smartwatch σας; Χρησιμοποιήστε το Galaxy Watch Active για να λαμβάνετε τα μηνύματά σας ενώ γυμνάζεστε, ενώ, παράλληλα, μπορείτε να ελέγξετε την μουσική και να διαχειρίζεστε το στρες σας μέσω του ειδικού οδηγού αναπνοής.
    • Θέλετε να έχετε την αγαπημένη σας μουσική κοντά σας παντού; Με τη λειτουργία Entertainment Continuity της Samsung, μπορείτε να μεταφέρετε τη μουσική σας από τα Galaxy Buds σας, στη Samsung Smart TV σας ή στο Galaxy S10 σας, με ένα μικρό άγγιγμα στο Galaxy Watch Active.
    • Πώς μπορείτε να απαντήσετε σε κλήσεις και μηνύματα από κάθε Samsung Galaxy; Στο οικοσύστημα συσκευών Galaxy, έχετε δυνατότητα συγχρονισμού, με τη λειτουργία Call & Message Continuity, έτσι, την επόμενη φορά που το Galaxy S10 σας θα χτυπήσει αλλά δε θα είναι δίπλα σας, μπορείτε να το απαντήσετε από το Galaxy Tab S5e, ή μέσω των Galaxy Buds σας.
    • Σας ενοχλεί ο θόρυβος στις κλήσεις σας; Όχι πια… Η επαναστατική τεχνολογία διπλού μικροφώνου των Galaxy Buds κρατά το θόρυβο μακριά, πραγματοποιώντας δυναμικές εναλλαγές από το εξωτερικό μικρόφωνο στο εσωτερικό μικρόφωνο, ώστε να ακούγεστε ακόμη και στο πιο θορυβώδες περιβάλλον.

    samsung-galaxy-watch-active

    3 επιπλέον tips, για ακόμη πιο …ψαγμένους!

    • Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή SmartThings της Samsung μπορείτε να διασυνδέσετε όλες συσκευές σας – ακόμη και τις οικιακές. Έτσι, μπορείτε να τις διαχειρίζεστε από το smartphone ή το tablet σας με απαράμιλλη ευκολία.
    • Οι έξυπνες πλύσεις έρχονται μέσω της λειτουργίας QRator που θα βρείτε στο SmartThings. Τώρα, μπορείτε να προγραμματίσετε τον κύκλο πλύσης και στεγνώματος του πλυντηρίου QuickDrive της Samsung και να ενημερωθείτε από τον προσωπικό σας βοηθό πλύσης για το καλύτερο πρόγραμμα πλύσης για κάθε φορτίο.
    • Μπορείτε ακόμη να συνδέσετε το ψυγείο-ντουλάπα της σειράς RS8000 της Samsung στην εφαρμογή SmartThings, ώστε να το διαχειρίζεστε από το smartphone σας. Η λειτουργία Smart Manager σάς επιτρέπει να λαμβάνετε ειδοποιήσεις σε περίπτωση που η πόρτα της συσκευής παραμείνει ανοιχτή ή αν κάποιο από τα αποθηκευμένα τρόφιμα πρόκειται να λήξει. Παράλληλα, ελέγχει τη θερμοκρασία των θαλάμων κατάψυξης και συντήρησης, ενώ επιτρέπει στο τεχνικό τμήμα της Samsung να πραγματοποιήσει διάγνωση από απόσταση, σε περίπτωση βλάβης.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles