19 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Νέα πλάνα κινητής από την Epic για απεριόριστη επικοινωνία στις maximum ταχύτητες

    Τέσσερα νέα πλάνα κινητής που υπόσχονται να κάνουν την επικοινωνία καλύτερη, γρηγορότερη και οικονομικότερη, παρουσίασε πρόσφατα στην αγορά η Epic. Σύμφωνα με την εταιρεία, τα 4 νέα πλάνα – 5G Value, 5G Advanced, 5G Unlimited MAX και 5G Unlimited Max Plus – δίνουν επιλογές για όλους αφού το κάθε ένα από τα 4 πλάνα ανταποκρίνεται σε διαφορετικές ανάγκες. Για παράδειγμα, τα νέα πλάνα 5G Unlimited MAX & 5G Unlimited MΑΧ Plus ανταποκρίνονται σε αυτούς που θέλουν η επικοινωνία τους να είναι απεριόριστη.

    Όπως σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση της Epic, «για να μπορείς να απολαύσεις το απεριόριστο όπως θες, χρειάζεσαι και τα GB σου να τρέχουν στις maximum ταχύτητες. Και επειδή στην Epic η επικοινωνία είναι απεριόριστη όταν δεν υπάρχουν συμβιβασμοί, με το νέο πλάνο 5G Unlimited MAX οι συνδρομητές απολαμβάνουν απεριόριστα λεπτά, απεριόριστα SMS και το κυριότερο απεριόριστα GB τα οποία τρέχουν στις maximum ταχύτητες. Και όλα αυτά με μόνο €24.99/μήνα».

    Σημειώνεται ότι με κάθε σύνδεση σε οποιοδήποτε πλάνο κινητής της Epic, παρέχεται ταυτόχρονα η δυνατότητα απόκτησης νέου smartphone με δόσεις όποτε και όσες φορές το επιθυμεί ο πελάτης, χωρίς δηλαδή να είναι απαραίτητο να περιμένει τη λήξη του συμβολαίου του.

    Η προσφορά ισχύει για 24 μήνες σε όσους προχωρήσουν σε online σύνδεση στο www.epic.com.cy και για 12 μήνες για όσους την αποκτήσουν από τα καταστήματα Epic και των συνεργατών της. Για όρους και προϋποθέσεις επισκεφτείτε το www.epic.com.cy.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles