20.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Νέα σειρά εκδηλώσεων Δικτύωσης για το νέο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «Συνεργατική Ανάπτυξη – CO-DEVELOP»

    Σειρά εργαστηρίων δικτύωσης που θα πραγματοποιηθούν στις 5, 6 και 7 Απριλίου 2022 μεταξύ 10:00-12:00 π.μ. στο Lemon Park στη Λευκωσία, με σκοπό την παροχή ευκαιριών στην ερευνητική και επιχειρηματική κοινότητα να εντοπίσει ευκαιρίες συνεργασίας με απώτερο σκοπό την υποβολή προτάσεων στο νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Συνεργατική Ανάπτυξη – CO-DEVELOP» διοργανώνει το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους (η συμμετοχή είναι χωρίς χρέωση) μέχρι τις 31 Μαρτίου 2022 και ώρα 13:00 εδώ.

    Οι εν λόγο εκδηλώσεις, αποτελούν ουσιαστικά ένα «βήμα» όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρουσιάσουν τις ιδέες τους για έργα και τους φορείς τους, να ανταλλάξουν απόψεις και να εντοπίσουν νέες ευκαιρίες συνεργασίας και συνεργιών. Ο κάθε συμμετέχοντας θα έχει στη διάθεσή του 2 λεπτά για παρουσίαση της ιδέας ή/και του φορέα του. Θα λειτουργεί χώρος free networking για διευκόλυνση της γνωριμίας μεταξύ των συμμετεχόντων.

    Τα εργαστήρια έχουν θεματική προσέγγιση ως ακολούθως:

    • 5 Απριλίου 2022: Πράσινη Μετάβαση (Ενέργεια από Ανανεώσιμες Πηγές, Ενεργειακή Απόδοση και Βιώσιμες Μεταφορές)
    • 6 Απριλίου 2022: Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών
    • 7 Απριλίου 2022: Επιστήμες Υγείας

     Τέλος, σημειώνεται ότι κατά τη διεξαγωγή της εκδήλωσης θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα  μέτρα ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles