22.5 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More

    Νέες ταινίες: Επιχείρηση: Χάος, Magic Mike, Being Flynn, H Ζωή μιας Άλλης, Χωρίς Σύνορα

    Επιχείρηση: Χάος
    Ξύλο… Πολύ ξύλο. Με ουσία, κλειστοφοβική ατμόσφαιρα και δράση που καθηλώνει. Όλοι μιλούν με τα κολακευτικότερα λόγια γι’ αυτή την ταινία από την Ινδονησία, ακόμα και εκείνοι που δεν πεθαίνουν για action movies.
    Μία επίλεκτη ομάδα ειδικών δυνάμεων θέλει να εξοντώσει τον πιο αδίστακτο εγκληματία της Τζακάρτα που έχει το «αρχηγείο» του σ’ ένα τεράστιο ρημαγμένο κτίριο όπου διαμένουν όλα τα κουμάσια του. Ένα νεοσύλλεκτο μέλος της ομάδας των αστυνομικών ο Rama (Iko Uwais), είναι εκείνος που θα ξεμείνει και θα πρέπει να αντιμετωπίσει 30 ορόφους από κόσμο που είναι πρόθυμος να τον σκοτώσει.
    Όλοι έχουν να λένε για το πόσο πρόσεξε και το καλλιτεχνικό μέρος το φιλμ, και όχι μόνο το ρεσιτά από μπουνιές και γροθιές…

    Magic Mike
    Παρακαλούμε οι κυρίες να μην ουρλιάζουν όλες μαζί!... Όμως τι άλλο θα μπορούσαν να κάνουν όταν έχουν τους Matthew McConaughey, Channing Tatum και Joe Manganiello να υποδύονται τους male strippers. Τουτέστιν τα six packs πάνω σύννεφο!
    Ο Steven Soderbergh βάζει ηθική και αμερικανική κοινωνία να αλληλοχτυπιούνται και στο τέλος να γδύνονται σ’ ένα στριπτιζάδικο κάπου στο πουθενά, με παρόντα όλα τα κλισέ περί του αμάρτησα για το Αμερικάνικο όνειρο και αυτό με πέταξε ξεζουμιασμένο εδώ πέρα, χωρίς φίλους και μέλλον, φυσικά στο πλέον καλογυαλισμένο τους.
    Κλαψ…
    Όχι αυτό δεν ήταν για την υπόθεση. Οι single κυρίες ήταν που θα δουν τόσα καλλίγραμμα σώματα μαζεμένα και δεν θα αντέξουν την συγκίνηση.

    Being Flynn
    O Paul Weitz (About a Boy) επικεντρώνεται σε μία ξεχωριστή σχέση πατέρα και γιου, σ’ ένα φιλμ που έχει βασιστεί σε πραγματική ιστορία. Ο Paul Dano (Little Miss Sunshine) υποδύεται τον νεαρό που εργάζεται σε καταφύγια αστέγων και πολύ συχνά οι δρόμοι του συναντιούνται με εκείνους του προβληματικού του πατέρα, που τον υποδύεται ο Robert De Niro.

    H Ζωή μιας Άλλης
    Η Juliette Binoche ξεκινάει στο φιλμ ως μία πανέμορφη κοπέλα, η οποία μετά από 15 χρόνια ξυπνά με επιλεκτική αμνησία σε ένα υπερπολυτελές διαμέρισμα στο Παρίσι. Είναι παντρεμένη με τον νεανικό της έρωτα, που είναι εχθρικός μαζί της (τον υποδύεται ο Mathieu Kassovitz). Πλέον πρέπει να ξεκινήσουν όλα από την αρχή. Πρέπει να έρθει πιο κοντά στο παιδί της και στη μητέρα της, να κάνει σκόντο στην καριέρα της και να ξανακερδίσει τον άντρα της. Όχι εύκολα πράγματα…

    Χωρίς Σύνορα
    Φιλόδοξη παραγωγή του Νίκου Γκαϊτατζή όπου ο Γιώργος Βογιατζής υποδύεται έναν πλανόδιο πωλητή που έχει υπό την προστασία του την μικρή Μελίσα, ένα πεντάχρονο κοριτσάκι που η μητέρα της, μετανάστρια από την Ρωσία, του την εμπιστεύτηκε, προκειμένου να αναζητήσει την τύχη της στην Αμερική. Η μητέρα της μικρής θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να πάρει την κόρη της στην Αμερική και έτσι ο πωλητής χάνει το μοναδικό πλάσμα που του έδινε χαρά. Σύντομα όμως θα αποφασίσει να ταξιδέψει στην Αμερική για να το συναντήσει ακόμη μία φορά.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles