16.4 C
Athens
Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024
More

  Νέο Cat S62 Pro: Η πιο προηγμένη θερμική κάμερα ενσωματωμένη σε smartphone

  Το νέο smartphone Cat S62 Pro σηματοδοτεί την τρίτη γενιά στη σειρά Cat 60 και αναδεικνύει αποκλειστικά την τελευταία λέξη της τεχνολογίας Thermal by FLIR, ενσωματώνοντας τον υψηλότερης ανάλυσης αισθητήρα Lepton της FLIR Systems.

  Με τη δύναμη του αισθητήρα FLIR Lepton 3.5 και της νέας εφαρμογής MyFLIR Pro, το νέο Cat S62 Pro φέρνει μια τεράστια αύξηση της τάξης του 400% στον αριθμό των θερμικών πίξελ και μια απαράμιλλη συλλογή δυνατοτήτων στην εφαρμογή.

  Απίστευτα σκληροτράχηλο, το νέο Cat S62 Pro που θα είναι διαθέσιμο στη Κύπρο στα μέσα Σεπτεμβρίου από την ARP MOBILE TECH STORES – Επίσημος Διανομέας των Κινητών Τηλεφώνων Cat στη Κύπρο, με προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης στα 739 Ευρώ, έχει υποστεί πολλαπλές δοκιμές  σύμφωνα με τα πλέον απαιτητικά πρότυπα στιβαρότητας των τηλεφώνων Cat.

  Με βαθμό προστασίας IP68 για αντοχή σε σκόνη και νερό, και το πρότυπο στρατιωτικών προδιαγραφών των ΗΠΑ, Mil Spec 810H, το Cat S62 έχει υποβληθεί σε αυστηρές δοκιμασίες που περιλαμβάνουν επανειλημμένες δοκιμές πτώσης από τα 1,8 μέτρα πάνω σε χάλυβα, με μεγάλο αριθμό πτώσεων σε κάθε πλευρά και γωνία. Επιπλέον έχει περάσει επαναλαμβανόμενες δοκιμές ανθεκτικότητας σε νερό, ακαθαρσίες και σκόνη, δυνατότητας επιβίωσης σε ακραίες θερμοκρασίες, καθώς και δοκιμές κραδασμών και πτώσης με κύλιση. Για να προσφέρει επιπλέον  προστασία στην εποχή μας, μπορεί να βυθιστεί πλήρως και να πλυθεί εύκολα με σαπούνι και απολυμαντικό ή να καθαριστεί με οινόπνευμα.

  Έτσι, για πρώτη φορά, επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες καταναλωτές μπορούν να έχουν πρόσβαση, μέσα από ένα smartphone, στην τεχνολογία επεξεργασίας εικόνων VividIR της FLIR Systems, στη βελτιωμένη δυνατότητα MSX (Πολυφασματική δυναμική απεικόνιση) και στην τεχνολογία ανάμειξης οπτικών και θερμικών εικόνων. Τώρα οι χρήστες μπορούν να μεταβάλλουν την ένταση της MSX, της τεχνολογίας που δημιουργεί υπέρθεση ενός οπτικού περιγράμματος λεπτομερειών της σκηνής πάνω στη θερμική εικόνα. Εναλλακτικά, μπορούν να χρησιμοποιούν τη νέα δυνατότητα Alpha blending για να συνδυάζουν θερμικές λεπτομέρειες με την οπτική εικόνα από την κάμερα Sony Dual pixel. Όλα τα παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα μία βελτιωμένη ποιότητα εικόνας, μεγαλύτερη ευκρίνεια και υψηλότερη θερμική ανάλυση.

  «Εδώ και πέντε χρόνια ηγούμαστε στην αγορά των θερμικών κινητών και με την εισαγωγή του Cat S62 Pro ανεβάζουμε περαιτέρω τον πήχη ώστε να συνεχίσουμε να ηγούμαστε. Φέρνουμε στους πελάτες μας όχι μόνο επαγγελματική ποιότητα θερμικών εικόνων που θέτει νέα πρότυπα, αλλά και έναν αριθμό άλλων βελτιώσεων. Το τηλέφωνο, σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, είναι 12% πιο συμπαγές και διαθέτει 10% μεγαλύτερη οθόνη. Είναι ταχύτερο, ισχυρότερο και απίστευτα ανθεκτικό. Είναι το πιο προηγμένο σκληροτράχηλο τηλέφωνο για επαγγελματίες» ανέφερε ο Peter Cunningham, VP στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων του Bullitt Group.

  Το νέο software φέρνει στα χέρια σας δυνατότητες αναλύσεων και δημιουργίας αναφορών pdf που κανονικά  θα βρίσκατε σε υψηλότερου επιπέδου προϊόντα, που είναι αποκλειστικά θερμικής απεικόνισης. Ισόθερμος και συναγερμός ισοθέρμου, ενδείξεις ελάχιστης και μέγιστης θερμοκρασίας και δημιουργία αναφορών – αυτά είναι μόνο ένα μέρος των πανίσχυρων νέων δυνατοτήτων της εφαρμογής MyFLIR Pro που θα βρείτε στο Cat S62 Pro.

  «Παρέχοντας τον τελευταίας τεχνολογίας θερμικό αισθητήρα Lepton της FLIR Systems για το Cat S62 Pro, συνεχίζουμε μια παράδοση καινοτομίας που τώρα εκτείνεται σε τρεις γενιές τηλεφώνων Cat και έχει σκοπό να βοηθήσει τους επαγγελματίες να φέρνουν σε πέρας την εργασία τους με μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα και ακρίβεια», σημείωσε ο Paul Clayton, Γενικός Διευθυντής Τομέα Εξαρτημάτων στην FLIR. «Επιπλέον, η ενσωμάτωση της εφαρμογής MyFLIR Pro παρέχει στους χρήστες προηγμένες θερμογραφικές λειτουργίες για πρώτη φορά διαθέσιμες σε ένα smartphone, μεγιστοποιώντας τη χρησιμότητα του αισθητήρα που βλέπει και ανιχνεύει θερμική ενέργεια εκτός ορατού φάσματος».

  Με τον συναγερμό ισοθέρμου μπορείτε να παρακολουθήσετε μια ορισμένη από εσάς περιοχή θερμοκρασιών (οπουδήποτε από -20 °C έως +400 °C) και να προσθέσετε ειδοποιήσεις που θα σας ενημερώνουν όταν κάτι βρεθεί μέσα σε αυτό το εύρος – κάτι που έχει τεράστια χρησιμότητα όταν παρακολουθείτε μηχανήματα για το αν θα φθάσουν μια καθορισμένη θερμοκρασία, όταν ελέγχετε για ασυνήθιστα αυξημένη θερμοκρασία, ή ακόμα και αν το BBQ έφθασε την επιθυμητή θερμοκρασία.

  Αναβαθμίσεις υπάρχουν και στην οθόνη του Cat S62 Pro, που τώρα είναι 5,7″ FHD+ (18×9), και στη μνήμη, τώρα 6 GB RAM και 128 GB ROM. Με ταχύτερο τσίπσετ Qualcomm, Android™ 10 και μεγάλη, βελτιστοποιημένη μπαταρία, το Cat S62 Pro είναι επιπλέον πλήρως προετοιμασμένο για χρήση στο εταιρικό περιβάλλον. Υποστηρίζει δυνατότητες Android Enterprise, συμπεριλαμβανομένης της μηδενικής αφής (Zero-touch) και έχει υποβληθεί σε πλήθος δοκιμών εγγραφής και προβλέψεων πολιτικών με κορυφαίες λύσεις EMM.

  Το S62 Pro αποτελεί μια μεγάλη αλλαγή στον τομέα της θερμικής απεικόνισης, και το αποκορύφωμα της καινοτομίας, του λειτουργικού σχεδιασμού και της στιβαρής ανθεκτικότητας. Χρησιμοποιήστε το για να ανακαλύψετε περισσότερα για τον κόσμο γύρω σας, για τον έγκαιρο εντοπισμό και τη διάγνωση προβλημάτων όπως υγρασίας, ρευμάτων αέρα, διαρροών, θερμών σημείων, βραχυκυκλωμάτων, έμφραξης ή υπερθέρμανσης – παρακολουθήστε, διαγνώστε, ανακαλύψτε, εξοικονομήστε χρόνο.

  Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Ενσωματωμένη θερμική κάμερα FLIR
  • Επαγγελματικού επιπέδου κάμερα Lepton 3.5
  • Output 1440 x 1080 HD με VividIR
  • Γραμμική υπέρθεση MSX από την οπτική κάμερα
  • Εύρος μετρήσεων -20 °C έως 400 °C
  • Ανιχνεύει θερμότητα και μετρά θερμοκρασίες επιφανειών από απόσταση έως 30 μέτρα
  • Δυνατότητα μεταβολής κλίμακας και μετακίνησης των περιοχών ενδιαφέροντος με δείκτες μέγιστης και ελάχιστης θερμοκρασίας
  • Το οριζόντιο οπτικό πεδίο έχει επεκταθεί σε 57 μοίρες για να καταγράφεται μεγαλύτερο μέρος της σκηνής
  • 9 θερμικές χρωματικές παλέτες στη διάθεσή σας για να επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας
  • Δημιουργία αναφορών σε PDF
  • Ισχυρή μπαταρία 4.000 mAh
  • Ανθεκτικό σε Νερό / Σκόνη (IP68), δοκιμασμένο σε πτώσεις από 1,8 m σε χάλυβα, MIL SPEC 810H, τζάμι Corning® Gorilla® Glass 6
  • Smartphone ανθεκτικό σε νερό – έως 1,5 μέτρα για 35 λεπτά
  • Πολύ φωτεινή οθόνη 5,7″ FHD+ 18x9 βελτιστοποιημένη για χρήση σε εξωτερικό χώρο, με πάνελ αφής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και με υγρά δάχτυλα ή γάντια
  • Android™ 10 (με αναβάθμιση σε 11)
  • 6 GB RAM, 128 GB ROM, με επεκτάσιμο χώρο αποθήκευσης (microSD™)
  • Οκταπύρηνος επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 660, 2,0 GHz
  • Κύρια κάμερα 12 MP Sony Dual pixel, μπροστινή κάμερα 8 MP
  • LTE Cat 13, VoLTE, VoWiFi, ViLTE
  • Ανθεκτική σε φθορά, αντιολισθητική πλάτη TPU με επικάλυψη ελαστικού
  • Προγραμματιζόμενο πλήκτρο συντόμευσης, χρήσιμο για τις λειτουργίες Push to Talk (PTT), SOS (εφαρμογή μοναχικού εργαζόμενου) ή για εύκολη ενεργοποίηση του φακού ή της κάμερας
  • Bluetooth 5.0, NFC
  • Επιλεγμένες εφαρμογές και κατάλογος περιεχομένου
  • Παραλλαγές διπλής και μονής SIMNano SIM + microSD™ (ξεχωριστές υποδοχές microSD και SIM)
  • Εγγύηση 2 ετών
  • Android Enterprise Recommended (διαθέσιμη σύντομα)
  • Κάλυψη ενημερώσεων ασφαλείας για 3 χρόνια*
  • Υποστήριξη Zerotouch

  *Περιλαμβάνει δύο έτη εκδόσεων συντήρησης ασφαλείας κάθε 90 ημέρες, συν ένα έτος εκδόσεις συντήρησης ασφαλείας έκτακτης ανάγκης. 

  Δείτε περισσότερα στα παρακάτω video:

  Related Articles

  Stay Connected

  45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
  6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
  14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


  Latest Articles