17.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    Nokia 9: Το νέο high-end Nokia θα έρθει με Snapdragon 835 και την τεχνολογία «Nokia OZO Audio»

    Τουλάχιστον δυο νέα high-end Android smartphones που θα φέρουν την εμπορική ονομασία της Nokia ετοιμάζονται και θα κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες, καθώς η HMD φαίνεται ότι θέλει να κυκλοφορήσει 6 ή 7 συνολικά συσκευές μέσα στο τρέχον έτος. Ένα εκ των κορυφαίων handsets που θα κυκλοφορήσει στο μέλλον είναι και το Nokia 9, το οποίο αναμένεται να εξοπλιστεί με Snapdragon 835 SoC. Μια ανώνυμη πηγή επιβεβαίωσε σε διεθνή μέσα ενημέρωσης ότι θα είναι το πρώτο smartphone το οποίο θα καταφθάσει με την τεχνολογία Nokia OZO Audio.

    ozo audio

    Η τεχνολογία αυτή προσφέρει 3D εμπειρία ήχου, η οποία είναι κατάλληλα βελτιωμένη για ακουστικά και για διάφορα άλλα συστήματα ήχου. Παρέχει επίσης low latency 3D audio playback για συσκευές VR με υποστήριξη head tracking. Η Nokia αναφέρει σχετικά με αυτή: «Θα μας δώσει τη δυνατότητα να εντείνουμε τους ήχους προς μια κατεύθυνση, ενώ την ίδια στιγμή να μειώσουμε εκείνους του περιβάλλοντος και τονθόρυβο του παρασκηνίου». Να τονίσουμε ότι θα επιτρέψει παράλληλα την ηχογράφηση ήχου 3D με τέσσερα ή περισσότερα μικρόφωνα, όταν φυσικά κάτι τέτοιο υλοποιηθεί στα σύγχρονα smartphones.

    Τo smartphone το οποίο έρχεται μόλις με μόλις τρία μικρόφωνα θα μπορεί επίσης να προβεί στην εγγραφή ήχου 360 μοιρών. Εκτός όμως απ’ αυτή τη νέα τεχνολογία, το επερχόμενο Nokia 9 λέγεται ότι θα καταφθάσει με 6GB RAM και θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις των 64GB ή 128GB. Επίσης, θα εξοπλιστεί με κάμερα διπλού φακού Zeiss των 22MP και άλλη μια των 16MP θα υπάρχει στο μπροστινό μέρος. Η HMD ίσως εξετάσει και την προσθήκη σαρωτή ίριδας, ταυτόχρονα με την ύπαρξη σαρωτή αποτυπωμάτων. Τέλος θα φέρει οθόνη 5,5 ιντσών Quad HD OLED, μπαταρία 3.800 mAh, πιστοποίηση IP68 και θα τρέχει Android 7.1 Nougat.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles