20.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Ντοκιμαντέρ για τη Τζένιφερ Λόπεζ έρχεται στο Netflix τον Ιούνιο

    Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει στο Netflix αρκετά ντοκιμαντέρ εμπνευσμένα από τη ζωή διάσημων σταρ, που μας δίνουν την ευκαιρία να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για τη ζωή και την καριέρα τους. Ένα ακόμα ντοκιμαντέρ ανακοινώθηκε προσφάτως, το οποίο θα αφορά τη διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιό Τζένιφερ Λόπεζ.

    Η νέα παραγωγή θα φέρει τον τίτλο «Halftime» και αναμένεται να προβληθεί τον Ιούνιο στη streaming υπηρεσία. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι το ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει άγνωστες ιστορίες για τη ζωή της Λόπεζ και θα εστιάζει όχι μόνο στην καριέρα της αλλά και στην προσωπική της ζωή. Η πρεμιέρα του «Halftime» θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουνίου στο φεστιβάλ «Tribeca» στη Νέα Υόρκη και μετά από λίγες μέρες θα “ανέβει” στην πλατφόρμα του Netflix.

    H Λατίνα τραγουδίστρια, που το τελευταίο διάστημα απασχολεί ιδιαιτέρως τα μέσα λόγω του αρραβώνα της με τον Μπεν Άφλεκ, θα εστιάσει ιδιαίτερα στο ταξίδι της μητρότητας, αλλά και πώς το βιώνει σήμερα που μετρά πλέον 5 δεκαετίες ζωής.

    Διαβάστε επίσης: «O Άνθρωπος του Θεού» σε αποκλειστική Α’ προβολή στο ΑΝΤ1+! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles