17.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    O άνθρωπος που έχασε δύο πρωτότυπα iPhone … φεύγει από την Apple

     

    Ο υπεύθυνος ασφαλείας της Apple, John Theriault, ανακοίνωσε την πρόωρη συνταξιοδότησή του. Πρώην υπεύθυνος ασφαλείας της Pfizer, της φαρμακευτικής εταιρίας που παράγει τα γνωστά μπλε χαπάκια Viagra (μην αρχίσουμε τώρα τους συσχετισμούς… αργότερα :Ρ), και πρώην πράκτορας του FBI, άνθρωποι του περιβάλλοντός του εξήγησαν πως ο αληθινός λόγος της πρόωρης συνταξιοδότησής του, είναι ο τρόπος που χειρίστηκε την “υποτιθέμενη” (ακόμα) απώλεια του πρωτότυπου iPhone 4S το περασμένο καλοκαίρι.

    Αν θυμάστε, είχαν δει το φως της δημοσιότητας οι φήμες ότι υπάλληλος της Apple “ξέχασε” ένα πρωτότυπο iPhone 4S σε ένα μπαρ του San Fransisco. Τα ίχνη του τηλεφώνου οδήγησαν σε ένα διπλανό σπίτι, όπου υπάλληλοι της Apple, υποδυόμενοι τους αστυνομικούς, κινητοποίησαν τις τοπικές αρχές και προχώρησαν σε κατ’ οίκον έρευνα, χωρίς να έχουν το δικαίωμα.

    H υπόθεση αυτή, και ο χειρισμός της Apple, βρίσκεται ακόμα υπό έρευνα από την τοπική Αστυνομία. Ο Theriault ήταν επίσης υπεύθυνος ασφαλείας πέρυσι, όταν ένα πρωτότυπο iPhone 4 έμεινε ξεχασμένο σε ένα άλλο μπαρ της ίδιας πόλης και λίγες μέρες μετά, βρέθηκε στα χέρια του Gizmodo, με το αντίτιμο των 5000 δολαρίων.

    Συμπέρασμα 1: Καλό είναι η Apple να φτιάξει ένα μπαρ στις εγκαταστάσεις της. Αν είναι να χάνονται τα τηλέφωνα, τουλάχιστον να χάνονται σε συγκεκριμένο μέρος

    Συμπέρασμα 2: Η Apple παίρνει περί πολλού τα ζητήματα ασφαλείας. Ήταν γνωστή η ανάγκη του Steve Jobs για απόλυτη μυστικότητα σε ότι αφορούσε τα προϊόντα. Επί Tim Cook, δεν αλλάζει αυτό.

    Πηγή: AppleInsider

     

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles