19 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    O επικός online κόσμος του Neverwinter έρχεται στο PlayStation 4!

    Neverwinter Nights ανήκουν στα πιο ιστορικά games όλων των εποχών, καθώς η συγκεκριμένη σειρά παιχνιδιών ταξίδεψε εκατομμύρια gamers στον μαγευτικό κόσμο του Dungeons and Dragons, αποτελώντας από τα πιο πετυχημένα RPGs όλων των εποχών. Ως γνωστόν, το σύμπαν του Neverwinter ήταν ανέκαθεν εξαιρετικά πλούσιο και μεγάλο, για αυτό και η κίνηση να μεταφερθεί σε έναν online κόσμο το 2013 ήταν μάλλον… μονόδρομος!

    Neverwinter 2

    Ύστερα λοιπόν από τους PC και Xbox gamers που είχαν την δυνατότητα να ταξιδέψουν στο online βασίλειο του Neverwinter, τώρα έφτασε η ώρα και για τους PlayStation 4 gamers να βιώσουν το εκπληκτικό αυτό online παιχνίδι, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι του 2016. Η PS4 version θα ακολουθεί ένα μοντέλο free 2 play και με το launch του τίτλου οι gamers θα έχουν πρόσβαση και στα 9 expansions που έχουν κυκλοφορήσει στο PC (μιλάμε για ατελείωτο extra content δηλαδή). Όπως κάθε D&D game που σέβεται τον εαυτό του, το Neverwinter MMO προσφέρει άπειρες επικές μάχες, 8 διαφορετικές character classes, μοναδικά τέρατα και φυσικά τρελές καταδρομικές επιχειρήσεις σε dungeons. Μάλιστα, ένα από τα θετικά του είναι ότι θα μπορούν να παίξουν ακόμη και οι gamers δεν διαθέτουν συνδρομή στο PlayStation Plus. Σίγουρα, ο τίτλος της Cryptic Games θα γίνει η καλύτερη «συντροφιά» για τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού και μία γεύση από τον μοναδικό κόσμο του μπορείτε να πάρετε στο launch trailer που ακολουθεί…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles