23.5 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Ο Μπο Φοβάται: Στις 27 Απριλίου στις αίθουσες η νέα κωμωδία τρόμου του Άρι Άστερ

    Στις 27 Απριλίου κάνει πρεμιέρα και στους κινηματογράφους η ταινία “Ο Μπο Φοβάται”. Πρόκειται για την επερχόμενη σουρεαλιστική κωμωδία τρόμου σε σενάριο, σκηνοθεσία και παραγωγή του Άρι Άστερ. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Χοακίν Φίνιξ που υποδύεται, όπως αναφέρει και ο τίτλος, τον Μπο, έναν αγχωμένο άντρα που ξεκινάει μία περιπέτεια με σκοπό να φτάσει σε ένα σπίτι σουρεαλιστικής οδύσσειας μετά τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας του. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει τους μεγαλύτερους φόβους του στην περιπετειώδη διαδρομή του.

    Μετά τα εξαιρετικά «Μεσοκαλόκαιρο» και «Διαδοχή» και μία σίγουρη θέση στην κορυφή του σύγχρονου horror, ο Άρι Άστερ
    υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία μιας εφιαλτικής κωμωδίας, μιας παραισθησιογόνου οδύσσειας με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Όσκαρ Χοακίν Φοίνιξ (Joker). Ο συνδυασμός δημιουργού και πρωταγωνιστή στοιχειοθετεί την πιο φιλόδοξη και απαιτητική ταινία του Άστερ μέχρι τώρα. Το καστ της  ταινίας περιλαμβάνει επίσης τους  Νέιθαν Λέιν, Έιμι Ράιαν, και Πάρκερ Πόουζι.

    Ο φοβιτσιάρης Μπο Γουάσερμαν (Χοακίν Φοίνιξ) ζει μόνος του σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο, όπου κάθε στιγμή είναι ένας εφιάλτης. Επιρρεπής στις κρίσεις πανικού και την παράνοια, επισκέπτεται τον ψυχολόγο του (Στίβεν ΜακΚίνλεϊ Χέντερσον), που τον προετοιμάζει για την επικείμενη επίσκεψη στη μητέρα του (Πάτι ΛουΠον). Όμως, την παραμονή της αναχώρησης του Μπο επέρχεται το χάος και η ζωή του εκτροχιάζεται σε μία σουρεαλιστική καινούρια διάσταση.
    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles