19 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Ο Stefan Streit, Chief Marketing Officer TCL μας «ξεναγεί» στο μέλλον της wearable τεχνολογίας! (video interview)

    H TCL είναι ένα brand που ήδη από τα πρώτα του βήματά του, στον κόσμο της mobile τεχνολογίας έχει καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού και κυρίως των users που επιζητούν επιδόσεις, ποιότητα και αξιοπιστία στην καλύτερη τιμή.

    Πράγματι, η TCL έχει πάρει «master», διδάσκοντας το πως είναι να σχεδιάζεις ένα smartphone το οποίο να είναι προσιτό οικονομικά και παράλληλα να μην χάνει σε ποιότητα. Για το 2023 όμως η TCL δεν μας επιφυλάσσει μόνο budget-friendly smartphones, αλλά παράλληλα ετοιμάζεται να εστιάσει και στη wearable τεχνολογία. Και όταν μιλάμε για wearables δεν μιλούμε μόνο για smartwatches ή TWS ακουστικά, αλλά και για Smart Glasses που βασίζονται στο Augmented Reality (επαυξημένη πραγματικότητα).

    Η TCL ερευνάει wearable προϊόντα, τα οποία αναμένεται να αλλάξουν την καθημερινότητά μας, επηρεάζοντας κάθε πτυχή της. Αξιοποιώντας την «παράδοση» που η ίδια η TCL έχει δημιουργήσει στο κομμάτι των displays, η κινεζική εταιρεία αξιοποιεί την συγκεκριμένη δυναμική και την ενσωματώνει σε high-tech προϊόντα όπως τα RayNeo X2 AR και τα TCL NXTWEAR S, τα οποία ήδη έχουν ξεφύγει από το στάδιο του concept και διατίθενται εμπορικά. Το δε ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι κατά την TCL, στο κοντινό μέλλον θα υπάρξει μια μεταστροφή στα wearables, σπάζοντας την all-around μορφή του smartphone, όπου συγκεκριμένες wearable συσκευές θα πραγματοποιούν συγκεκριμένες δουλειές, εξυπηρετώντας διαφορετικούς σκοπούς.

    Ως γνωστόν, η TCL ανήκει στις εταιρείες που επενδύουν διαρκώς στις καινοτόμες τεχνολογίες και για αυτό η VR και AR τεχνολογία έχει αρχίσει και παίζει όλο και πιο δυνατά στο προϊοντικό portfolio της.

    Έχοντας τη δυνατότητα να γνωρίσουμε από κοντά τα συναρπαστικά tech products της στο πλαίσιο του MWC 2023, μας δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τον κ. Stefan Streit (Chief Marketing Officer TCL), ο οποίος ανέλαβε να μας ξεναγήσει στο μέλλον των wearables και να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε καλύτερα το μέλλον όπως το οραματίζονται οι άνθρωποι της TCL, κάνοντας πράξη το όραμα του «Inspire Greatness»

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles