20.2 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
More

    O Steve Jobs ονειρευόταν ένα… iCar

    Ο CEO της J.Crew και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Apple, Mickey Drexler, αποκάλυψε κάποια σχέδια του “εμβληματικού” CEO της αμερικανικής εταιρείας που δεν έχουν δει ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας.

    Στο πλαίσιο ενός conference τον προηγούμενο μήνα, ο Drexler ανέφερε ότι ο Steve Jobs είχε ονειρευτεί τη μέρα που η Apple θα “έβγαινε στους δρόμους” με ένα κομψό, καλά σχεδιασμένο αυτοκίνητο. “Κοιτάξτε την αυτοκινητοβιομηχανία. Ειναι μία τραγωδία στην Αμερική. Ποιος σχεδιάζει τα αυτοκίνητα;” αναφέρει ο Drexler. “Το όνειρο του Steve πριν πεθάνει ήταν να σχεδιάσει ένα iCar”.

    Απ’ ό,τι φαίνεται, πάντως, δε θα μάθουμε ποτέ πώς θα είναι ένα Apple car. Ο Drexler σημειώνει ότι ο Jobs δεν τελείωσε ποτέ τη σχεδίαση του αυτοκινήτου των ονείρων του. Ωστόσο, γνωρίζουμε καλά από παλαιότερα δημοσιεύματα πως ο συνιδρυτής της Apple είχε ασχοληθεί και με τη σχεδίαση ενός γιοτ, καθώς και με την τροποποίηση του ιδιωτικού του jet.

    Ο Drexler έκανε και μία δήλωση που θα μπορούσε ενδεχομένως να επιβεβαιώνει την κυκλοφορία μίας Apple iTV κάποια στιγμή στο μέλλον, λέγοντας πως η εταιρεία έχει σχέδια για το “σαλόνι” του σπιτιού μας, χωρίς πάντως να αποκλείεται και η περίπτωση να αναφέρεται στην υπάρχουσα Apple TV.

    Πηγή: Wired

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles