20.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Όταν κοιτάς από ψηλά… Η κάμερα του Mi 10 Pro θα είναι «διαστημική»!

    Οι fans της Xiaomi αναμένουν με μεγάλη ανυπομονησία την επίσημη ανακοίνωση του Mi 10 Pro (κυκλοφορεί ήδη στην Κίνα), το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί σε ένα event στις 27 Μαρτίου. Η νέα high-end συσκευή της Xiaomi αναμένεται να είναι πανίσχυρη, όμως η κινεζική εταιρεία φαίνεται να ρίχνει το βάρος σε ένα συγκεκριμένο feature και αυτό δεν είναι άλλο από την εντυπωσιακή κάμερα των 108MP, η οποία όπως μπορείτε να φανταστείτε μας υπόσχεται… «διαστημικές επιδόσεις»!

    Για αυτό και στη τελευταία διαφήμιση που κυκλοφόρησε η Xiaomi στα κανάλια της στο YouTube και στο Twitter, εμφανίζει τις επιδόσεις της κάμερας της νέας ναυαρχίδας της εκτός της γήινης ατμόσφαιρας. Το όλο concept βέβαια έχει σχέση με την απόφαση της Xiaomi το 2019 να εκτοξεύσει έναν δορυφόρο, ο οποίος έφερε το ίδιο camera setup με το Mi 10 Pro! Εντάξει, ενδεχομένως να υπάρχει μια μικρή δόση υπερβολής, όμως από την σκοπιά του marketing πρόκειται για μια πραγματικά εξαιρετική καμπάνια. H Xiaomi στοχεύει φέτος να ξεπεράσει τους 100 εκατ. users μέσα στο 2020 και αναμφίβολα ρίχνει κλεφτιές ματιές προς την κορυφή. Δείτε το εκπληκτικό διαφημιστικό παρακάτω…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles