20.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Πατεντάρεται το σχήμα καρδιάς; Η Google λέει “ναι”!

    Μία πατέντα που έχει καταθέσει η Google το 2011 ανακάλυψε το δημοφιλές site Engadget και αφορά ένα ιδιαίτερα… “ρομαντικό” gesture, το οποίο σχηματίζει μία καρδιά με τα δάκτυλά σας και ίσως δίνει “hint” για ένα χαρακτηριστικό που θα μπορούσαν, δυνητικά, να ενσωματώνουν τα Google Glass.

    GOOGLE-HEART

    Κάνοντας χρήση αυτού του feature, θα μπορούσε, ενδεχομένως, ένας χρήστης να κάνει “like” σε ένα αντικείμενο -περικλείοντάς το μέσα στο σχήμα καρδιάς των χεριών του- και κατόπιν να το μοιράζεται online με τους φίλους του.

    patent-google

    Σύμφωνα με την κατάθεση του διπλώματος ευρεσιτεχνίας, η Google θέλει λοιπόν να πατεντάρει τη χειρονομία της “καρδιάς”, ώστε μία wearable συσκευή να μπορεί να την αναγνωρίζει. Η πατέντα “φωτογραφίζει” τα Google Glass, αν και δεν τα αναφέρει κάπου…

    Πρόκειται, ωστόσο, για μία ενδιαφέρουσα ιδέα, με τη Google πιθανότατα να έχει στο νου της αρκετά gestures που θα μπορούσαν να σχηματίζουν τα χέρια σας και να αναγνωρίζονται από μία συσκευή. Ένα ακόμη τέτοιου είδους… “ταχυδακτυλουργικό” κόλπο θα μπορούσε να αφορά και το παρακάτω gesture, δίνοντάς σας τη δυνατότητα, κλείνοντας τα δάκτυλά σας από αυτό το διπλό “L”, να τραβήξετε μία φωτογραφία.

    google-patent-gesture-double-l

    Για να δούμε τι μας περιμένει στο “wearable” τεχνολογικό μας μέλλον…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles