20.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Η Pioneer παρουσίασε το XDJ-AERO, το πρώτο ολοκληρωμένο σύστημα DJ με υποστήριξη Wi-Fi

    Η Pioneer παρουσίασε πρόσφατα το XDJ-AERO, το πρώτο ολοκληρωμένο σύστημα DJ με υποστήριξη Wi-Fi και λειτουργία ως εγγενές player rekordbox. Το πρωτοποριακό σύστημα DJ θα αλλάξει τον τρόπο δουλειάς των DJ, ελευθερώνοντάς τους από τα ατελείωτα καλώδια και τις συνδέσεις.

    Για πρώτη φορά στον χώρο, το XDJ-AERO επιτρέπει στους DJ να φορτώνουν ασύρματα μουσική από smartphone, tablets και φορητούς ή επιτραπέζιους υπολογιστές, απαλλάσσοντάς τους από τα προβλήματα της εγκατάστασης.

    Το XDJ-AERO είναι ένα πραγματικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων, καθώς συνεργάζεται επίσης με τη νέα εφαρμογή της Pioneer για φορητές συσκευές, λειτουργεί ως αυτόνομος μίκτης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως controller MIDI και HID. Το XDJ-AERO δημιουργεί το δικό του “ιδιωτικό” δίκτυο Wi-Fi, δίνοντας στους DJ τη δυνατότητα να συνδέσουν έως τέσσερις ασύρματες συσκευές ταυτόχρονα. Ακόμη και το ακροατήριο μπορεί να συμμετάσχει, στέλνοντας κομμάτια από smartphone ή tablets στο XDJ-AERO και παίρνοντας μέρος σε μια διαδραστική εμπειρία. Επιπρόσθετα, ως το πρώτο εγγενές player για το rekordbox, το λογισμικό διαχείρισης μουσικής της Pioneer, το XDJ-AERO δίνει στον DJ τον πλήρη έλεγχο όλων των λειτουργιών και των δυνατοτήτων του λογισμικού.

    XDJ-AERO-WIFI-DJ-SYSTEEM_800x

     

    Το rekordbox επιτρέπει στους DJ να δημιουργούν και να τροποποιούν άμεσα λίστες αναπαραγωγής, να εξετάζουν πλέγματα beat, να αναλύουν κομμάτια για τον υπολογισμό της τιμής BPM, καθώς και να φορτώνουν κυματομορφές κατά τη διάρκεια των παραστάσεών τους. Το XDJ-AERO λειτουργεί επίσης ως σύστημα διασύνδεσης ήχου 24 bit, controller MIDI για το Traktor και controller HID για το λογισμικό Virtual DJ. Επιπρόσθετα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αυτόνομος μίκτης, όταν συνδεθεί σε CDJ και πικάπ.

    Η ποιότητα του XDJ-AERO γίνεται αντιληπτή με την πρώτη ματιά, χάρη στο κλασικό μαύρο φινίρισμα και την μοντέρνα αλουμινένια πρόσοψη που δίνουν την αίσθηση επαγγελματικού προϊόντος DJ. Μάλιστα, με πάχος μόλις 45 χιλ., το φορητό και ελαφρύ XDJ-AERO είναι το λεπτότερο σύστημα στον κόσμο που συνδυάζει player και μίκτη. Το XDJ-AERO θα το βρείτε από την Interys.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles