20.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Ποιο είναι το δημοφιλέστερο παιχνίδι του 2023; Η Google απαντά!

    Η Google έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τα 10 video games που είχαν τις περισσότερες αναζητήσεις το 2023. Το Hogwarts Legacy, παρά το γεγονός ότι απαξιώθηκε στα φετινά The Game Awards, ήταν το παιχνιδι με τις περισσότερες αναζητήσεις του 2023 και ακολούθησε το The Last of Us, το οποίο ενισχύθηκε λόγω της μεγάλης επιτυχίας της τηλεοπτικής σειράς του HBO.

    Το Connections βρέθηκε στην τρίτη θέση και στη συνέχεια ακολούθησε η ινδική έκδοση του PUBG: Battlegrounds, Battlegrounds Mobile India. Το Starfield ήταν το πέμπτο παιχνίδι με τις περισσότερες αναζητήσεις στη Google και το Baldur’s Gate 3 ήρθε έκτο. Το Suika Game, βοηθούμενο από την τεράστια επιτυχία του στην Ιαπωνία, βρέθηκε στην έβδομη θέση. Το Diablo IV ήρθε όγδοο, το Atomic Heart ένατο και το Sons of the Forest στη 10η θέση.

    Διαβάστε επίσης:

    Avatar: Frontiers of Pandora Review

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles